Öncelikle buradan herkese merhabalar,
Ben, sorunumu şöyle anlatayım arkadaşlar. Windows sürümüm, 7989 adlı yeni yapı yâni Windows 8 M-3. Windows Live Suite yüklüyorum bilgisayara, e-postalarımı oradan tâkip (yâni Windows Live Mail'den) edeceğim. Bu arada Hotmail'e ne Chrome 13-beta'dan ne IE9'dan, ne de Aurora'dan girebiliyorum. Bu sadece anlık bir server sorunu mu yoksa, bir dosya indirdiğimden dolayı mı kaynaklanıyor nasıl bir şey anlamadım. Aşağıya da ekran görüntülerini koyuyorum:
NOT: Acelem olduğundan dolayı ve bu yüzden konumun hemen cevaplanacağını zannetiğim için ve buraya çok kişinin baktığını zannettiğim için konumu Windows 7 bölümüne açtım, mâzur görünüz.
Hotmail'e giremiyorum!
Sanırım işletim sisteminden kaynaklanıyor. Tam bir Windows 8 Kullanmıyorsunuz. Windows 7 yüklemenizi öneririm.
Bende böyle bir sorun benzerini yaşamıştım. Sana önerim,
HiJackThis'i kur ve çalıştırıp sorunları hallet.
Sonra Advanced System Care'yi kur ve sorunları çöz.
Tarayıcılarını(IEXPLORER HARİÇ) Bu Programla Sil. Kaldır diyince Gelen yerde En aşağıkdaki Gelişmiş'i seçeceksin. Sildiğinde hemen silmez. Kayıt dosyalarını arar. Kayıt dosyalarını falan hepsini seçip sileceksin.
Son adıma geldik. Elindeki Antivirüsle Bilgisayarının tamamını taratacaksın. Tarama bitince Tarayıcılarını tekrar yükle.
Umarım işe yarar.
Bende böyle bir sorun benzerini yaşamıştım. Sana önerim,Tamam "bismillah" diyip başlıyorum. Bu arada HjackThis'in en yeni sürümünü 2.0.5 indirdim. Revo Unistaller filan bunların en son sürümünü arıyorum. Tamam?
HiJackThis'i kur ve çalıştırıp sorunları hallet.Sonra Advanced System Care'yi kur ve sorunları çöz.
Tarayıcılarını(IEXPLORER HARİÇ) Bu Programla Sil. Kaldır diyince Gelen yerde En aşağıkdaki Gelişmiş'i seçeceksin. Sildiğinde hemen silmez. Kayıt dosyalarını arar. Kayıt dosyalarını falan hepsini seçip sileceksin.
Son adıma geldik. Elindeki Antivirüsle Bilgisayarının tamamını taratacaksın. Tarama bitince Tarayıcılarını tekrar yükle.
Umarım işe yarar.
Verdiğim linktekiler en son sürümleri.
IE9'u kaldırma. Tüm adımları hallettinmi
https://www.chip.com.tr/forum/mail-acilmayanlar_t208982.html daha geçen gün bunun halletmekle alakalı konu açtgım linke göz at ordaki yazılanları oku ölüm ayarı yapmana yada sisteminde virüs arama.
https://www.chip.com.tr/forum/mail-acilmayanlar_t208982.html daha geçen gün bunun halletmekle alakalı konu açtgım linke göz at ordaki yazılanları oku ölüm ayarı yapmana yada sisteminde virüs arama.Adam haklı beyler. Windows Live Mail'in açılması için HTTPS ayarını kapatmıştım. Eyvallah.
Sorun düzeltilmiştir. Yazdım bunu kafama.Son Düzenleme: melen ~ 23 Haziran 2011 14:34