Merhaba arkadaşlar benim sorunum msn den hotmail tuşuna bastığımda sürekli kullanıcı adımı ve şifremi istemesi.Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar benim sorunum msn den hotmail tuşuna bastığımda sürekli kullanıcı adımı ve şifremi istemesi.Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
soruyu biraz daha açık yaz hangi hotmail tusu eğe isimlerin ordaki mail tusunu kastediyorsan hayır yok direk hesabınla bağlantılı o tuş
şöyle açayım
WLM yi açıyorum.Sağ üstteki hotmail tuşuna bastığımda normalde beni hemen hotmail hesabımdaki mail gelen kutusuna yönlendirmesi gerekirken bende gelen kutusuna ulaşmam için kullanıcı adı ve şifremi istiyor.
Normalde zaten oturumu WLM üzerinden açtığım için birdaha şifre istememesi gerekir ama istiyor.
Çözüm yolunu bulan arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.
sorun varsayılan web tarayıcı ile ilgili olabilir. eğer varsayılan tarayıcınız ie değilse ondan kaynaklanabilir.
Ayrıca;
Araçlar>Seçenekler>Güvenlik Sekmesine geldiğinizde.
ilk seçenek (Hotmail'e Windows Live ID gerektiren diğer web sitelerine gittiğimde parolamı sor) işaretli ise de sorabilir. bunu da göz önünde bulundurarak değiştiriniz.
şifreni girdiğin yerin altında 3 adet kutucuk var. bunlardan en üsttekini işaretle ve mailine git.
(Ccleaner benzeri yazılımlar; form, parola,kayıtlı oturum, ve çerezleri temizlediği için bu seçenek sizde her seferinde sorulabilir).
Ayrıca internet tarayıcınızın Araçlar/seçenekler/Gizlilik bölümünde sitelerdeki parolaları hatırla seçeneği aktif,
çıkışta özel verilerimi otomatik temizle seçeneği pasif olmalıdır.