hotmail in mail kısmını kapatma ?

pikacu
03-12-2010, 14:15   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj

arkadaşlar merhaba.

ben hotmail adresime hiç ama hiç mail gelsin istemiyorum..hotmail adresimi sadece msn de açıp kullanmak istiyorum ama bu adresime hiç mail gelsin istemiyorum ..bunu nasıl yapabilirim ?

YA DA

listem de olan kşilerin dışında bana hiç kimse mail gonderemesin bunu nasıl yapabilirm ?

mcafee23 ayrılmıştır
03-12-2010, 14:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Bu adresten örn. xxx.ahmet.com gibi hotmail live msn ibaresi içermeyen bir mail adresi atayarak bunu yapabilirsiniz.
Bu şekilde mail adresi aldığınızda hiçbir şekilde mail bölümünü kullanamıyorsunuz

https://accountservices.passport ... 0&mkt=TR-TR&lc=1055

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 03 Aralık 2010 14:31
pikacu
03-12-2010, 14:31   |  #3  
OP Üye
94 mesaj

mevcut adresimden bu ayaralamaları yapamaz mıyım acaba ?

mcafee23 ayrılmıştır
03-12-2010, 14:36   |  #4  
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj

yapamazsınız
aslında bu söylediğim gerçekte olmayan ama size ait olduğunuzu varsaydığımız bir adresin msn ve hotmail üzerine tanımlanması işlemi.
Gerçek bir hesap olmadığı için hotmail bu e postayı doğrulamanızı istediğinizde doğrulayamıyor ve sadece msn'de bu adresi kullanabiliyorsunuz.
Bir çeşit hile yani
Ben zamanında almıştım kullanıyorum hemde içinde hiçbir hotmail ibaresi bulunmadığı için karizmatik oluyor ;)

pikacu
03-12-2010, 14:47   |  #5  
OP Üye
94 mesaj

ya kusura bakma arkadaşım , vaktini alıyorum ama bak ben boyle yaptım..
[email=herhangibirisim@kat.com]herhangibirisim@kat.com[/email] yaptım..şifremi gizli soruyu girdim..
alttaki resimde gorduğunuz harfleri girin kısmını milyon kez denedim .ne girersem gireyim kabul etmiyor..kabul etmeyince de bu adres aktif olmuyor ...sorun ne anlamadım ben ?

mcafee23 ayrılmıştır
03-12-2010, 15:04   |  #6  
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj

evet bir problem var gibi

Kapalı Hesap (154666)
03-12-2010, 18:35   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Ben bu sorunu şu şekilde açıklayabilirim.
Hotmail hesabı, normalde hotmailden nik alan herkes için outlook desteği sunmaktadır.
Yıllar önce bu bilgilerden uzak iken, yerli bir siteden mail hesabı almıştım. Mail hesabım için bir miktar ücret ödeyerek aktif e posta hesabı oluşturmuştum. Bu eposta hesabım aktif olunca outlook desteği hizmeti de verilmekte idi. Bir yıl sonra artık o hesabın süresi doldu ve firma üyeliğimi devam ettirmezsem outlook desteğinin sona ereceğini bana bildirmişti. Ben de artık gereksinim duymadığım için mail hesabımı yeniden aktif etmedim pasif bir hesap olarak devam ettim.
Mail hesabımın aktif olduğu zamanlarda outlook desteği ile gerek msn üzerinden gerekse e postamın normal girişi ile tüm maillerime bakabiliyor gerekli düzenlemeleri bile yapabiliyordum. Artık e posta hesabım için ücret ödemediğim için dolayısı ile pasif kaldığı için msn de sadece bir adres olarak görülmektedir.