HOTMAİL KIDS BİLMEMNESİ NOLUR YARDIM ÇILDIRICAM!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
hunter_42
08-05-2005, 22:16   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj

Arkadaşlar 08/05/2005 tarihinde bi arkadaşımızın hotmaili 250mb ve türkçe yapmak için verdiği bilgileri uygulamaya çalıştım.
1. olaraktan country i değiştirip united states yapmam ve postal kodunu ***** yapmam ve şehride alaska yapmam gerektiği yazıyordu ve sonra update dedim ve BÜYÜK VURGUN GELİYOR...
Mailime girmek istediğimde şunla karşılaştım:
mailime giriş yapamıyorum ve 18 yaşından küçük olduğum için anne ve babamın izni gerekiyormuş bende başka bir hotmail adresimle parents yani veli emaili gibi gösterip giriş yaptım sonra kredi kartı numarası falan istedi nolur bi yardım eli uzatın ya çıldıırıcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......SinsiSinsi

Eyüp Korkusuz
09-05-2005, 15:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

o olayı ben yazmıştım tekrar aynı bilgileri düzenlemen gerekiyor kişisel bilgilerinden yaşını falan büyütmeyi dene ondan sonra tekrar benim yazdığım topic i bul orayı tekrar uygula...  Forum içerisinde 250 mb lık hotmail diye aratırsan bulabilirsin.. Bu olayı bende denedim ama senin gibi bir sorunla karşılaşan kimseyi görmedim... Büyük bi olasılık kendi bilgilerini düzenlerken yaşını yanlışlıkla düşürmüşün.... Herneyse sen yaşını yükselt ondan sonra tekrar dene...

hunter_42
11-05-2005, 09:12   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj

Teşekkür ederim ama zaten ne msni açıyor ne mailimi yani hiçbirşekilde müdahale edemiyorum mailime o yüzden yeni bir e-mail alıcam yinede sağol ama senin yazdğın topiği bir aratırım

dukruvar
14-11-2005, 01:45   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaslar. aynı problemi yaşıyorum ve ben de cıldırmak üzereyim. hiçbir şekilde hesaba giriş yapılamadığı için yaşı tekrar büyütmek mümkün değil. lütfen birileri yardım etsin :( hunter_42 bi yolunu bulduysan bana da söyler misin?

shavit
12-02-2006, 12:25   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj
Eyüp Korkusuz
o olayı ben yazmıştım tekrar aynı bilgileri düzenlemen gerekiyor kişisel bilgilerinden yaşını falan büyütmeyi dene ondan sonra tekrar benim yazdığım topic i bul orayı tekrar uygula...  Forum içerisinde 250 mb lık hotmail diye aratırsan bulabilirsin.. Bu olayı bende denedim ama senin gibi bir sorunla karşılaşan kimseyi görmedim... Büyük bi olasılık kendi bilgilerini düzenlerken yaşını yanlışlıkla düşürmüşün.... Herneyse sen yaşını yükselt ondan sonra tekrar dene...
bu çözüm değil options a ulaşamıyorum ki
yardımmmmmmm