dikkat!!!!
Web tabanlı e-posta hizmeti veren Hotmail ve Yahoo gibi sitelerde e- posta hesabı olanların dikkat etmesi gereken bir Internet Explorer açığı bir İsrail firması tarafından ortaya çıkarıldı. İnternet Explorer ile Yahoo veya Hotmail?e girip kendisine gönderilen ve içinde özel bir kod bulunan mesajı açtıkları anda bu kod çalışarak kullanıcı bilgilerinden PC deki şifrelere kadar herşeyi ele geçirebiliyor. Hotmail?e yapılan uyarılar sonucunda gerekli güvenlik önlemleri bir kaç gün içinde alınmasına karşın Yahoo?dan hiç haber gelmemiş. Bu da hala Yahoo kullanıcılarının risk altında olabileceğini gösteriyor.
Hotmail ve Yahoo kullanicilari dikkat....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben opera kullanıyorum zaten
Bu Haberi Önceden biliyordum.Evet Arkadaşlar çok dikkatli olun.Mydoom bitti Şimdi Sıra Bunda :)))
bu kadar ilerlediler demekki kod yazarları.korktum walla..
Bunlar yenideğilki..siz sanıyormusunuz ki xp de bilgilerinizi yollammıyor..Mesela geçmişte yakın bir tahite Alman ordusu microsoft ürünlerini kullanmama konsunda karar aldı..kullandığımı bu işletim sisteminde bile rad ,spy ve benzeri bir sürü ajan var fakat bunlar kimse tarafından bilinmiyor..Bu gün amerikan ordusu bütün teknolojiye büyük paralar yatıran etk güç ve elbette bunuda kendi çıkarı için kullanacak...sadece iş bilgisayarlardaki ajanlar la kalsa iyi...her yer ajan...web sayfalarındaki 1X1 pixsellik gifler bile bilgi çalabiliyorken...bu gibi şey ler hafif kalır..kolay gelsin..