slm . aynı pc de , aynı ayarlarla bikaç ay öncesine kadar girdiğim hotmail şimdi açılmıyor. önce bi kaçkez adres çubuğunda enter yapınca açılıyordu. şimdi hiç açılmıyor. pc ye format attım gene olmadı.bilgilendirirseniz sevinirim.
vista
ie8
hotmaile giremiyorum
Saaat tarih ayalarını elle yıl ay gün olacak şekide kendiniz girin bölge seçimi yapmayın.
Eksik bir eklenti mevcut olabilir bu nedenle güncelemelere bakın.
Qos zaman pajketleyicisini kapatın ve liveye alt ağ desteğini açın.( dns değiştirme alanından yapılıyor)
liveyi program filesten elle silin ve tekrar kurun.
Saaat tarih ayalarını elle yıl ay gün olacak şekide kendiniz girin bölge seçimi yapmayın.
Eksik bir eklenti mevcut olabilir bu nedenle güncelemelere bakın.
Qos zaman pajketleyicisini kapatın ve liveye alt ağ desteğini açın.( dns değiştirme alanından yapılıyor)
liveyi program filesten elle silin ve tekrar kurun.
Liveyi sana sil dedim imha et demdim. arada farkı anla. öncelikle siliceğin klasör live msn değil.
Hata veren yer burası.
Aynı sorunla karşılaştığımda bunuları yapıyorum.
ama kladırıp kurmak işe yaranaz hata sistem bazlıysa boş değer yanı yeri tekrar tıkayacaktır.
Aynı sorunla karşılaştığımda bunuları yapıyorum.
Liveyi sana sil dedim imha et demdim. arada farkı anla. öncelikle siliceğin klasör live msn değil.
Hata veren yer burası.
ama kladırıp kurmak işe yaranaz hata sistem bazlıysa boş değer yanı yeri tekrar tıkayacaktır.
arkadaşlar benim dediğimle sizin düşündüğünüz arasında bir fark var. Kabul ediyorum açıklayıcı yazmadım ama benim live dediğimle sizin düşündüğünüz live farklı. be klasör olarak sildirmiyorum sorun bendede oldu ben olayı bildiğimden uzun annatmadım çünkü yazı uzun nette yazıyor diye liveyi sil dedim.
liveyi program filesten silmek için aynı zmanada sistem tepsisi ve seyestem volumedende silmeniz gerek. bu hatalı kurulum atıkları olduğu için ve kurulumda kladıklaır ve değiştirilemediklerinden oluşuyor.
binlerce sahiplik ilkesi var. ama silmeyi geri dönüşümlü yaparlarsa si yap şeklinde o sorunda dzeliyor. bu açıklayıcı oldumu.:?:)
arkadaşlar benim dediğimle sizin düşündüğünüz arasında bir fark var. Kabul ediyorum açıklayıcı yazmadım ama benim live dediğimle sizin düşündüğünüz live farklı. be klasör olarak sildirmiyorum sorun bendede oldu ben olayı bildiğimden uzun annatmadım çünkü yazı uzun nette yazıyor diye liveyi sil dedim.Adama siz Live içindeki Program Files içindeki dosyaları sildiriyorsunuz ki onun içinde Installer de var eğer Installer klasörü hasar görürse çok zor kurulum yapar adam bakın başıma geldi bu diyorum... Aşağıda da Windows Live içindekileri koydum neler var görün:liveyi program filesten silmek için aynı zmanada sistem tepsisi ve seyestem volumedende silmeniz gerek. bu hatalı kurulum atıkları olduğu için ve kurulumda kladıklaır ve değiştirilemediklerinden oluşuyor.
binlerce sahiplik ilkesi var. ama silmeyi geri dönüşümlü yaparlarsa si yap şeklinde o sorunda dzeliyor. bu açıklayıcı oldumu.:?:)
arkadaşlar teşekkür ederim. hotmaile giremiyordum. http yi https yapınca oldu . çok ama çok teşekkürler..