kullanıcı adı ve şifremi giriyorum, redirecting yazıyor explorerda, hata var diyor ve bitti diyor boş sayfa oluyor, tekrar deniyorum ama sonuç aynı, yalnız hotmail emailimle msn messengerımı hala kullanabiliyorum bana emiller geldiğini haber veriyor messenger, ve ondan da tıkladığımda aynı sonuç emaili goremiyorum. Ve bu sanki
G-mail aldıktan sonra oldu, yada microsoftun anti spyware betasını kullanmaya başladıktan sonra. Ne yapmalıyım dersiniz ?
hotmailime login olamıyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.teşekkürler ama ben adaware, hijack this, spybot search and destroy, microsoft anti spyware, cool web search cleaner kullanıyorum. Ayrıca panda, trend, av, bitdefender antivirüsleri de online scan ile kullanıyorum. sorun galiba explorerın güvenlik ayarları ile ilgiliymiş dendi. şu anda hotmail yazınca boş sayfaya devam !
sole yap internet explorer ayarlarına gir ve guvenli sitelere https://www.hotmail.com u ekle bakalım duzelecekmi??
birde belki internet explorer da hata vardir netscape yukle birde ordan girmeyi dene.hepsini denemende fayda var.
teşekkürler arkadaşlar, valla bu arada g-mail aldım, fıstık gibi kullanıyorum, msn messengerıda böyle kullanabildikten sonra varsın hotmail emailimde çöpe gitsin diyorum. Çok kastı baydı yahu bu ayrıntılar, şifreler, spywareler, virüsler... Dertsiz bir sistem istiyorum bei üğraştırmadan kendini kurtaran cinsten.