Hp'nin yaptığı saçmalığı herkes öğrensin aklıma gelen heryere yazıyorum sizde görün istedim... Aşağıda onlara attığım mesaj var zaten konu açıkça belli oluyor ordan okuyun anlarsınız... İyi forumlar herkese... Lütfen yorumlarınız eksik etmeyin...!!!!
Bu nasıl bir saçmaşıktır acilen biirinin bana bunu açıklamasını istiyorum... Ben size ürünümün eksik parça ile bana satıldığını söylüyorum siz bana kullanıcı hatasıdır diyorsunuz üstüne birde ürünümü garanti dışına çıkarıyorsunuz... Sanıırm ben derdimi tam anlamıyla anlatamadım. Bakın benim bilgisayarı aldığım yer Bodrum/Muğla'ya bağlı metro hipermarkettir. ben ürünümü aldığım zaman internetten araştırma yapıp almış bulunuyorum ve ürünü 4 gb ram bulunuyor diye bilirken eve geliyorum ve üründe 3 gb ram bulunduğunu fark ediyorum... Sizde ban birkaç işlem yaptırdıktan sonra ürünü bize gönderin bir de biz inceliyerim diyorsunuz ve geri dönüş olarakta bugün biri beni arıyor ve ürününüz normalde 4 gb'dır fakat kullanıcı hatası nedeniyle 3 gb olarak değiştirilmiştir diyor ve isterseniz size 1 gb ram satalım (onuda 420 liraya az bir parada değil sonuç olarak) ve ürünü size gönderelim diyor üsütnede birde ürününüz garanti dışı kalmıştır diyor... Benim anlamadığım nokta şu bu ürün benim tarafımdan açılmadığı halde ve ürünü orjinal kutusunda kutuda açılmamış bir halde aldığım halde ürün nasıl oluyorda 3 gb oluyor... Sizin burda yaptığınız şey resmen ayıplı mal satmaktır ve bu yasa dışı bir olaydır... Gereğinin acilen yapılmasını isityorum ve ayrıcana yetkili birinin beni aramasını istiyorum... Bu iş ya çözülecek ya çözülecek böyle saçma bir işlem görmedim hem ayıplı mal satın hemde üstüne ürünümü garanti dışına çıkarı
n gerçekten bravo size...
Bunlarda benim internette yaptığım bazı araştırmalar...
HP Pavillion g6-1035st için 3 GB Ram içerir şeklindeki google araması
HP Pavillion g6-1035st için 4 GB Ram içerir şeklindeki google araması
HP'nin orjinal sitesinden ürün özellikleri
HP'nin orjinal sitesinden ürünün 3 GB Ram içerir şeklindeki PDF dosyası