Hp Cd ile Format

meminkayhan
19-05-2012, 15:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

laptopumda recovery var fakat 2sene geçti ve bazı sorunlar ortaya çıktı hp destek ile görüştüm güncel recovery cd si gönderdiler fakat bunu yükleyemiyorum 3gündür ugraşıyorum fakat laptopun kendi içindeki recovery ile format atıyor ve onunla atıncada 2-3hafta sonra bilgisayar takılıyor herşey donuyor ve hareket etmiyor bu format cd si ile nasıl format atabilirim otomatik kullan veya yükle gibi bi seçenekde yok şimdiden teşekkürler........

jidaMe
19-05-2012, 16:32   |  #2  
Yeni Üye
25 mesaj

Hp'nin hangi markası??

Yakında bende format atacağım da...Sorun mu çıkıyor yani???
Hp ile alakalı birşey bırakmak istemiyorum da...

meminkayhan
19-05-2012, 16:37   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

hp pavilion dv6 vy653ea laptop donuyor o yüzden güncel cd gönderdiler atamıyorum

jidaMe
19-05-2012, 17:12   |  #4  
Yeni Üye
25 mesaj
Alıntı: meminkayhan  
hp pavilion dv6 vy653ea laptop donuyor o yüzden güncel cd gönderdiler atamı
1386 var bende..Bugün-yarın  yedeklerimi alıp yeniden kurulum yapacağım.. bir sorun çıkmazsa yazarım :)

Yetenek
19-05-2012, 17:52   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj

Öncelikle YEDEKLERİNİ MUTLAKA AL. Yokse benim gibi 3 gün veri kurtarmakla uğraşırsın...
Sonrada tak CD'yi yeniden başlat bilgisayrı gir BİOS'a ordan CD ile başlat de recovery ekranı gelincede orda at formatını.

SORU: CD'yi sana ücretsizmi gönderdiler ve nasıl istedin CD'yi

meminkayhan
19-05-2012, 20:34   |  #6  
OP Taze Üye
3 mesaj
Alıntı: Yetenek  
Öncelikle YEDEKLERİNİ MUTLAKA AL. Yokse benim gibi 3 gün veri kurtarmakla uğraşırsın...
Sonrada tak CD'yi yeniden başlat bilgisayrı gir BİOS'a ordan CD ile başlat de recovery ekranı gelincede orda at formatını.

SORU: CD'yi sana ücretsizmi gönderdiler ve nasıl istedin CD'

ücretsiz gönderiyorlar isteyince güncelini iste gönderiyorlar fakat bıosdan ayarlardım o eski tas eski hamam usulü format deil bu :) aynı şeyleri onlarca kez denemişimdir bıosdan ayarlı onyuklemek için bir tuşa basın diye birşey yok bunda

Yetenek
19-05-2012, 21:05   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj
Alıntı: meminkayhan  
ücretsiz gönderiyorlar isteyince güncelini iste gönderiyorlar fakat bıosdan ayarlardım o eski tas eski hamam usulü format deil bu :) aynı şeyleri onlarca kez denemişimdir bıosdan ayarlı onyuklemek için bir tuşa basın diye birşey yok
Hmm.. kusura bakma başka bir öneri yok bende. :)

jidaMe
21-05-2012, 09:35   |  #8  
Yeni Üye
25 mesaj
Alıntı: jidaMe  
1386 var bende..Bugün-yarın  yedeklerimi alıp yeniden kurulum yapacağım.. bir sorun çıkmazsa yazarım :)
Merhaba,
Ben yedeklerimi aldım ve formatımı da atıp yeniden fabrika ayarlarına döndürdüm ve temiz bir şekilde yeniden başladım dün akşam.
Öncelikle recovery dvd'yi takıp, pc açılışında F9'a basıp "cd ile başlat"ı seçtim. Sizden dvdleri istedikçe takıyoruz gerisini kendisi yapıyor zaten. Otomatik format atıp yeniden fabrika ayarları ile kurulum yaptı.
Şimdi bir sorunum yok...