arkadaşlar bende compaq nx 6110 serisi notebook var bilgisayarı açtım sonra birden kapandı ve bi daha hiç açılmadı lütfen yardım acilll
hp compaq nx 6110 açılmıyor
bu kadar bilgiyle bişey diyemeyiz
şunu diyebilirm garantisi vardsa servise gönder
ram 512 xp di bu vista yükledik ondan sonra yeniden başlattık güncellemeler yükleniyor dedi pc kapatmayın yazıyodu sonra kendi kendine hep kapanıp aççıldı masaüstü hiç gelmedi ondan sonra birden gitti bi dahada açılmadı
Eğer güç düğmesine bastığınızda dahi kıpırtı yoksa, servise götürün. Birşeyler yanmış, arızalanmış olabilir. Vista yüklenirken olması bu durumda tamamen tesadüftür.
evet güç düğmesine bastıgımda hiç bir kıpırtı yok yalnız en son o ani kapandığıgında güç düğmesinin ışığı ampul patlar gibi oldu
destan57evet güç düğmesine bastıgımda hiç bir kıpırtı yok yalnız en son o ani kapandığıgında güç düğmesinin ışığı ampul patlar gibiDonanım sorunu olmuş, birşeyler yanmış olabilir. Bence servise götürün.
birşeyler yanmış olsa en azından biraz koku olabilirdi yada sorun adaptörde olabilirmi
destan57birşeyler yanmış olsa en azından biraz koku olabilirdi yada sorun adaptördeOlabilir tabi; adaptör, pil, anakart vs. Birçok şey olabilir. Servisin bakması lazım, buradan ne söylesek boş. Üstelik ille de koku gelmesi gerekmez birşeyler yanarsa, bir sürü mikro devre var bilgisayarınızın bileşenlerinde.
yani illede servis diyosun sence masraf ne kadar olur
destan57yani illede servis diyosun sence masraf ne kadarBilgisayarınız hiç açılmıyormuş. Onlar sorunu tespit ederler, size ne kadara malolacağını da söylerler. Astarı yüzünden pahalıya gelebilir tabi, bilemiyorum.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
destan57verdiğin bilgiler için çok teşekkürRica ederim.
arkadaşım bilgisayardaki sorunu bulduk kısa devre var ama kısa devrenin tam olarak nerede oldunu bulamadık arıyoruz bi fikrin varsa yazabilirmisin
destan57arkadaşım bilgisayardaki sorunu bulduk kısa devre var ama kısa devrenin tam olarak nerede oldunu bulamadık arıyoruz bi fikrin varsaMaalesef fikrim yok...
kısa devre anakart üzerinde ama tam olarak neresi bulmaya çalışıyolar