hp dv-6 disk okunamadı ctrl +alt +delete sorunu

jackringer
21-03-2011, 00:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

hp dv-6 laptopum var gecen yaz almıştım....ben sanırım büyük bi hata yaparak d  bölümündeki recovery bolumunu sildim ve format attım daha sonra laptopu tekrar actıgımda siyah ekranda hata mesajı cıkıyordusanırım win7 komple silinmiş diye dusunerek kurtarma dvdsindeki 1. dvdyi taktım system recovery bolumunu sectim ama tam dikkat etmedim ama sanırım işlem basarısız yada ona benzer bi bbişeyler cıktı bi süre sonra ama işlemde sona ermedi dakikalarca bende dvdyi çıkarttım ve laptopu kapatıp geri açtıgımda  disk okuma hatası ctrl alt delete yeniden başlat gibi bi şey cıktı ekranda defalarca kapatıp actım ama sadece bu ekran var ..biosa girebiliyorum ama değişen hiç bir sey yok..hardisk bölümünü actım cıkartıp geri taktım ama değişen bir sey olmadı....
birincisi sorun nedir acaba ?
ikincisi harddiskimdeki veriler kaybolmuşmudur?
üçüncüsü ise istanbul bilişlimden almıştım laptopu ve garantisi devam etmekteydi harddiski actıgım için garanti kapsam dısında kalırmı?
dördüncüsü ise eger donanımsal bir sorun ise muhtemel masrafı ne kadar tutar?
işletim sistemi win7 (idi)

yardımlarınızı bekliyorum..teşekkür ederim

Son Düzenleme: jackringer ~ 21 Mart 2011 00:16
jackringer
21-03-2011, 17:22   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

bugun bi xp cdsi taktım okur gibi oldu sonra mavi ekran cıktı..acaba benim recovery dvdlerimdemi problem var?