BENIM SORUNUM BI HP DV6 LEPTOPUM VAR SUAN HAMACLI BI SW YÖNETİYİRUM OYUN KURUCU OLARAK BU HAFTA VPS CEVİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HALİYLE PC MİN KAPANMAMASI GEREKİYOR OYUNUN ACIK KALMASI ICIN SUAN BİLE 1 HAFTADIR PC 1.2 SAAT DINLENDIRIM OLDUGUKÇA ACIK TUTMAYA CALISIYORUM COK FAZLASIYLA ISINIYOR 75 DERECEYE KADAR CIKIYOR ANA KART YANCAK DIYE KORKUYORUM GARANTISI VAR AMA GİTMESİNİ İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ SUNUCU ALCAMDAN PC FORMATTA BUTUN SERVERIN KAYITLARI GİDER Bİ KAC SOGUTUCU ARASTIRDIM AMA 15 DERECE BİLE SOGUTMUYO DİYOLAR ÖNERİLERİNİZ NELERDİR .
hp dv6 ısınma
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj
Arkadaşım laptop'a server mı kurulur? Sen baştan hata yapmışsın.Gidip Casper'dan alacağın 200 TL'lik iyi serverlar var.Arkadaşım hergün her saat açıksa işlemci fanı çok tozlanır.İşlemci fanını temizle.Zaten hp laptoplarda fan temizlemek çok kolay diye biliyorum."Ram nedir? Cevap veremeyen kuzenim tesadüfen işlemcisinin fanını temizlemiş hp laptopunun".Yapamam diyorsan teknik servise götür.Yoksa soğutucu alman işe yaramaz.<
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Arkadaşım laptop'a server mı kurulur? Sen baştan hata yapmışsın.Gidip Casper'dan alacağın 200 TL'lik iyi serverlar var.Arkadaşım hergün her saat açıksa işlemci fanı çok tozlanır.İşlemci fanını temizle.Zaten hp laptoplarda fan temizlemek çok kolay diye biliyorum."Ram nedir? Cevap veremeyen kuzenim tesadüfen işlemcisinin fanını temizlemiş hp laptopunun".Yapamam diyorsan teknik servise götür.Yoksa soğutucu alman işe yaramaz.<kardesim leptop diyip geçme senin evdeki pcni 2 katlar normal bi masa üstü toplasan bu kadar özdeliig bi arada toplayamazssın 8.gb ram 2.40 ghz amd vissıon dual-core islemci 500 gb hafıza 2.5 gb kadar paylasımzsı zoyun garafıklarınde yukselen ekran kartı sen böle bi leptopa server kurmanda hata diosan sana dicek sözüm yok leptoptan bahsediyoz bunun bi vidasına dokunsan garantiden cıkar ki sen bana fan temizle diyon nasıl olcak