HP dv6725et Notebook Hakkında

HPQ-User
21-04-2008, 20:23   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Levent sormuş:
Sayin yetkili,
Aslinda uzunca bir suredir ASUS F8sn240DV almayi planliyordum ancak dolar kurunun bir turlu dusmek bilmemesi yuzunden bu hayalime ne yazik ki kavusamiyordum. Ancak gecen gun Izmir / Bimeks magazasina gezinti amacli gittigimde sadece iki gun boyunca HP dv6725et adli urunde indirim yapildigini ogrendim. Oradaki satis elemani tarafindan ikna oldugum icin satin almis bulunuyorum. Sorularim sunlar;
1-)Benim bilgisayarda esas amacim oyun ve multimedya uygulamalar yapmak, bu makina benim bu hedeflerim dogrultusunda hizmet verirmi?
2-)Bana cihazin ram'inin 2Gb oldugunu soyledikleri icin ekseriyattan Sandisk Cruzer Micro U3 4 GB USB flashmemory almami tavsiye ettiler ve onu da aldim. Dediklerine gore bu memory, cihazda ram gibi gorunecekmiş fireboostmu ne oyle bir ozelligi varmis. Bu soylenen dogrumudur? Cihazimin ram'ini ve hizini yukseltirmi? Yoksa bosu bosunami aldim bunu?
3-)Bilgisayari alir almaz hemen vista sistem guncellemesi yaptim. Ancak sitenizde Vista service pack1'in indirelebilir oldugunu goruyorum bunu benimde indirmem lazimmidir? Ne yapayim?
4-)Cihazi KDV dahil 19.04.08 tarihinde pesin 1.369,00 YTL'ye satin almis bulunuyorum. Acikcasi fiyat cok cazip geldi (asus'un 2.500,00 YTL fiyatinin yaninda) ama piyasasi bu rakammi yoksa degilmidir bilmiyorum. Pahaliyami aldim yoksa ucuzami aldigimi bana bildirebilirmisiniz?
5-)Sizce Asus'u almadigim icin ileride cok pisman olurmuyum? Ne dersiniz? Bu cihaz benim ozellikle oyun ihtiyaclarimi gorecek ve uzun sure bana sorunsuz problemsiz hizmet edebilecekmi? Siz ne diyrosunuz gorusleriniz nelerdir acaba? Bu cihaz piyasada populermidir?
Vereceginiz yanit icin simdiden cok tesekkur ediyorum.
Saygilarimla,
Levent AKYOL

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
HP dv6275et NOTEBOOK

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)