Öncelikle herkese Selam!
bu adresteki laptopu alacağım. laptopda gta 4 vb ağır oyunlar oynamayı düşünüyorum!
bu laptopun ekran kartı beni düşündürüyor, çok arastırdım ama sonuca varamadım nolur yardım edin bana!
ekran kartı yeterlimidir gta 4 vb oyunlara bir de paylaşımlımı paylaşımsızmıdır bu ekran kartı kesin bir bilgi arıyorum lütfen!
bu laptopu almalımıyım yoksa almamalımıyım arkadaşlar?? iyimidir bu laptop, ısınma vs sorunlarla karsılasırmıyım acaba?
lütfen cevaplarınızı beklıyorum...
Hp G6-2212et C6G54EA Notebook Özellikleri
İşletim Sistemi: Windows 8 64
Işlemci: Intel® Core™ i5-3210M-2,5 GHz-3 MB L3 önbellek
Yonga kümesi: Intel HM76 Express
Bellek: 8 GB DDR3 (2 x 4 GB)-Toplam yuva: 2 DIMM-8 GB'ye yükseltilebilir DDR3
Bilgi Depolama: 500 GB SATA (5400 rpm), Sistem kurtarma için en fazla 24 GB bölüm, Çift katman destekli SuperMulti DVD±R/RW
Mobil eğlence: Tümleşik dijital mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası
İletişim: Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN, 802.11b/g/n; Bluetooth Dijital ortam kartı okuyucusu
Ekran: 39,6 cm (15,6") HD BrightView LED Arkadan Aydınlatmalı (1366 x 768)
Video: AMD Radeon HD 7670M (2 GB DDR3 ayrılmış) ???????
Ses: Dolby Advanced Audio özellikli Altec Lansing hoparlörler
Klavye: Sayısal tuş takımı içeren tam boyutlu dokulu ciklet klavye, Çok noktalı dokunma hareketlerini ve açma/kapama düğmesini destekleyen Dokunmatik Yüzey
Bağlantı Noktaları: 1 VGA; 1 HDMI; 1 kulaklık çıkışı; 1 mikrofon girişi; 1 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 RJ45
Güç: 90W AC güç adaptörü, 6 hücreli Lityum-İyon
Ürün rengi: Parlak siyah
Yazılım: Symantec Norton Internet Security 2013 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dolby Advanced Audio; Universal Music Group tarafından desteklenen HP Connected Music; HP Connected Photo; HP Coolsense; HP ProtectSmart; HP Connected ePrint; Cyberlink Power DVD; Windows Live Essentials; Amazon Kindle, Bu bilgisayarda Office yazılımını etkinleştirmek için Microsoft Office satın alınması gerekir
Servis ve destek: HP Support Assistant ile bilgisayarınızın en iyi durumda çalışmasını sağlayın, www.hp.eu/supportassistant, Windows 8 için HP Kayıt; Windows 8 ile başlarken kılavuzu; HP Utility Center; HP Recovery Manager (kurtarma bölümü, kurtarma USB/Flaş birimi oluşturma aracı)
Ek bilgiler: P/N: C0Y45EA #AB8 UPC/EAN kodu: 887111575395
Ağırlık: 2,48 kg'dan başlayan ağırlık, Paketli: 3,34 kg; Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir
Boyutlar: 37,6 x 24,4 x 3,63 cm, Paketli: 52 x 8 x 34,5 cm; Boyutlar konfigürasyona göre değişiklik gösterir
Enerji verimliliği uygunluğu: ENERGY STAR® belgeli; EPEAT® Silver
Garanti: 2 yıl sınırlı donanım, serviste bakım, parça ve işçilik Ürününüzün garanti kapsamını toplamda 3 yıla ulaşacak şekilde uzatabilirsiniz; daha fazla bilgi için HP satıcınızla görüşün.