asrın hatasınımı yaptım acaba?
arkadaşlar;
Türk telekomdan kampanyalı hp g62 aldım,
recovery den kurtarma dvd si al diye uyarı geldi ve tam olarak 4 dvd yüklemesi yaptı.
format atmak istiyorum, fakat format atarken dvd değişimi sankıncalı olurmu fikrim yok.
açıkçası win7 ye yeni geçiş yapan, pc ve yazılım teknolojileri ile fazla haşır neşir olan birisi olmadığımdan dolayıda endişeliyim.
hdd yi tamamen silerek, yeni birimler oluşturabilmem için yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını ve desteklerini bekliyorum. sevgiler.
hp g62
tüm bölümleri silersen o zaman asrın hatasını yapmış olursun senin için daha zor olur sadece 400 gb d bölümünü biçimlendir 2 ye ayır diğer recoveryi fln karıştırma dvdlerin çizilebilir kırılabilir. home basic olduğu için c yi küçültemezsin partition magic asla deneme en iyisi xp yada windows7 dvdsi bul onu tak c yi sil 2 bölüm olarak tekrar oluştur recoveryden ilk sürücüye geri yükle de biraz zahmetli bi yöntem :D
tüm bölümleri silersen o zaman asrın hatasını yapmış olursun senin için daha zor olur sadece 400 gb d bölümünü biçimlendir 2 ye ayır diğer recoveryi fln karıştırma dvdlerin çizilebilir kırılabilir. home basic olduğu için c yi küçültemezsin partition magic asla deneme en iyisi xp yada windows7 dvdsi bul onu tak c yi sil 2 bölüm olarak tekrar oluştur recoveryden ilk sürücüye geri yükle de biraz zahmetli bi yöntem :Öncelikle TTnet'in verdiği G62 bilgisayar 320 gb harddisk kapasitesine sahiptir. 7 Home Basic işletim sistemi de diski bölümleyebilir. Partition Magic tarzı programların çoğu 64 bitte çalışmıyor. EASUS gibi programları denemelisiniz.
İşletim sistemi üzerinden de diskinizi bölebilirsiniz fakat fabrika çıkışı olarak harddisk dört bölümlü geldiği için(Hp_Tools, Recovery, C, System) beşinci bölüme izin vermiyor. Format sırasında Hp-Tools bölümünü silerek ikinci bir bölüm(D) oluşturabilirsiniz.Ayrıca format atarken DVD değişimi ne demek tam anlayamadım. Recovery yaparken 1. DVDden 2. DVDye geçince sorun mu olacağını düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse hiçbir sorun olmaz.
Bir tane Windows 7 DVD'si edinin. Format sırasında Recovery ve HP_Tools bölümünü silebilirsiniz. Nasıl olsa DVDlerde yedekleriniz var.
aynı sorunu bende yaşadım.. hardcrss yazdıklarınızı denicem fakat hp-tools önemsiz bi klasörmü sistem de ne işe yaradığı konusunda bilginiz var mı?
aynı sorunu bende yaşadım.. hardcrss yazdıklarınızı denicem fakat hp-tools önemsiz bi klasörmü sistem de ne işe yaradığı konusunda bilginiz var mı?Önemli bir bölüm değil. Format sonrasında Quick Launch isimli, Hp'nin de sitesinde verilen sürücüyü kurarsanız multimedya tuşları aktif olur.