merhaba arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran vermesinden dolayı hp ye onlarca mail attım ve söyledikleri çozüm yolu recovery yapın :DD:D:D:D:D:D ben ise daha saglıklısı olan windows 7 kurdum üstüne bütün güncel driverleri kurdum ama hala mavi ekran hatası alıyorum hp ise ya aynısını söylüyor yada windows 7 destegimiz bulunmamaktadır diye ha bide bunun üstüne bilgisayar çok ısınıyor alalı 1 yıl olmak üzere 17.03.2013 de ttnet ten 24 ay taksiyle 1900 tl ye almıştım ama bu hatalardan çok sıkıldım bir kaç yerde hp nin iyade yaptıgını okudum kullandıgım model hp pavilion g6 2277et
Hp İyade Alırmı
dedikleri gibi geri yükleme ( recovery) yaparak fabrika ayarlarını geri yükleyin.. garantisi devam ediyorsa, HP'ye yollayın, İADE almazlar ama kullanıcı hatası yoksa garanti kapsamında onarımını yaparlar..
iade olması icin en az 4 defa servise gitmesi gerekir yada servis de 20 iş gününü doldurmalıdır. sizin ürün servise gitse hdd değiştirip geri gönderirler
garanti ve yanında gelen 1 yıllık sigorta devam ediyor bu arada 20 degilde 30 olarak biliyordum ama 20 oldugunu duymak sevindirici oldu cumartesi yada pazar dahil mi yazılım ile alakalı bir şey yok gibi çünkü bilgisayarda en basidinden oyunları kurarken kurulumun bitmesine yakın directx falan günceller ya onları yaparken mavi ekran veriyor ama onları yapmadıgında insan gibi kurulum bitiyor bide bu arada 20 iş gününü doldurup para iyadesi almak için önerebiliceginiz taktikler varmı