Arkadaşlar Kuzenime Pc Alıcam Kendimke Almadan Önce Araştırmalardan eDİndiyim Bilgilere Göre Hp ler Çok Isınıyomuş Bu Doğrumu ?
Hp Kullananlar !!!
ben hp dv6 kullanıyorum hiç bi ısınma sorunu yok işlemci çekirdekleri 46-50 derece beğenmezsen alma onun dışında çok iyi bir pc hp. ama beğenmezsen asus veya dell al
Hp eskisinie göre daha az ısınıyor(en azından artık nükleer reaktörle yarışmıyorlar :D).Hp+orta seviye bir soğutucu pad ile sistemin ısınmasını önleyebilirsiniz (:
http://www.vatanbilgisayar.com/S ... ils.aspx?I_ID=43849
Bunu öneririm (:
hp güzel marka teknik servisi yeter. ısınma olarak da son çıkan dv6 larda ısınma sorunu yok..
kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum şahsen ben hp kullanıcısıyım suan ekran kartımda bir sorun var bu sorun sebebiyle bilgisayarım her ay servise gidiyor 1 hatadan dolayı 5 kez servise verdim 3 kez parça degiştiler ama sorun dewam ediyor servisleri ve müşteri memnuniyetleri 5 para etmez servisleri tam bir komedi... sadece satarken yaglar ballarlar..eger hp den bilgisayar alırsan herkeze dedigim gibi kendine degil servisin eline oyuncak almış olursun kardeş.şuan ben 4.kez parça degişimi için ve paramı kurtarmak için ugraşıyorum.