Az evel başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ki ders olsun herkeze.
Az evel yine burada
https://www.chip.com.tr/forum/ust ... 42_wp1.html#1199350
şu konuya mesaj attıktan sonra yer değiştirmeye karar verdim ve imzamda bulunan laptop fişe takılı ve çalıyor halde iken ayağı kalktım tam fişi çekmek için eğildiğimde laptop elimden kaydı ve düştü... Acı son bilgisayarın bataryası çıktı ama fişe takılı olduğundan dolayı sanırım çalışmaya devam etti. Bende vakit kaybetmeden fişi çektim sakatlık çıkmasın diye ardındanda laptobu kendime çevirdiğimde ekranın kırıldığını ve alttaki kapaklarında büyük ölçüde hasar aldığını gördüm. Aynı andada kalbime giren sızıyla uğraşmaktaydım. İşte böyle gelişti olay. 2 dk önce çalışan laptop şimdi kırık vaziyette beklemekte. Çalıştırmıyorum garantiye göndereceğim. Bakalım ne sonuç çıkacak. Yanlız söyle bir şey var HP'nin sigorta kampanyasına kayıt olmuştum. 1 yıl geçmedi diye hatırlıyorum. İnşallahta geçmemişir. Düşürmeye falan karşı sigortayıldı laptop. Umarım tamir etmeyi ve ya değiştirmeyi kabul ederler. Yoksa birde babamla tartışmak zorunda kalacağım. 1200 TL durduk yere gitmez inşallah...
Sözlerimi bitirmeden önce laptop kullanıcısı tüm arkadaşlara dikkat etmelerini tavsiye ediyorum. Umarım kimse benim yaşadığım olayı yaşamaz.
Bu mesajıda HHD'si bozuk olan ve sadece 8 GB USB bellek üzerine kurulu UBUNTU'dan atıyorum... Hadi bakalım sonumuz hayrola...