HP:
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39065
ACER:
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38971
Bu İki Pc Arasında Kaldım.Sizce Hangisi Daha İyi?
Hp mi Acer mi
arkadaşalr lüften karşılaştırdığınız markalar arasında çok büyük farklar var. Çoğu notebook 'un ztn chipsetileri aynı ama farklı olan onlara olan eklentiler ve sağladıkları teknik destekler...Dünya çapında üstünlüğü gösteren bir firma olan HP her şekilde tam desteklemesiyele birlikte erişim insan kaynakları çok daha iyi... Bü yüzden tabi ki HP....
hp markasına sonsuz güvenim var ama f/p açısından acer daha mantıklı kalıyo
Pavilion DV4T-1400US HP DÜNYASI
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.0 GHz. 2 MB Cache Bellek T6400 İşlemci
RAM: 3 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 4 GB)
HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce G 105M 512 MB Paylaşımsız Ekran Kartı
320 GB SATA (5400rpm) HDD
NVIDIA GeForce GT 105M 512 MB Paylaşımsız Ekran Kartı
Microsoft Windows® Vista Home Premium 64Bit. İng-Tr
Arkadaşım hız ve iş bilgisayarı arıyorsan sana hp öneririm, eğer oyun için alıyorsan sana önerim Acer'dır. Anakartı, ekran kartı, portları tam bi oyun konsolunu anımsatıyor.
Şunuda söylemeliyimki Hp'nin Acera oranla verdiği arızalar ve yarattığı sorunlar çok daha düşük..
marka olarak hp, o modelde acer. ıyyh.
HP DAHA guzel acer aldım basım dertden kurtulmadı 100 -200 tl fazla war hp al
Bir dizüstü alayım dedim kafam karıştı iyice.
hp nin insan kaynakları değilde bence senin kafan güzel. sen hiç hp teknik servise gittinmi. gittiysen orada yarım saat arıza kaydı yaptırmak için sıra bekledinmi. bilgisayarının son durumunu öğrenmek için 1 saat telefon görüşmesi yaptınmı hadi o da olmadı ordan hiç bir bilgisayarın arızası giderilmiş olarak kullanıcıya geri verildiğini gördünmü. bence sen en kısa zamanda herhangi bir hp teknik servise git orda müşteriye yaşatılan rezilliği bir gör bakalım.Arkadaşım bir insanın başına gelen birşeyi koskoca bir şirkete mâl etmek yanlıştır.Ben hp'den sayısız kere teknik destek aldım ve hiçbir zorluk yaşamadım.İnsanları memnun etmek dünyanın en zor işidir.
...........hp almak dünyanın imtihan sırrına nail olmak demektir..........Ben sırf teknik destek ve kaliteli notebook ürettikleri için hp marka laptop aldım ve kullanıyorum gayet memnunum.Herkese hp'yi tek geçerim.Acer da çok kaliteli markalar arasındadır.Şu aralar varmı bilmiyorum ama hp pavilion marka laptop alana 1 yıl ücretsiz sigorta kampanyası vardı.