HP mi??? Sony mi?????
ama sony çok pahalı arkadaşım hp hem ekran kartı olarak daha iyi hemde daha ucuz bence kesinlikle paran yetiyorsa hp al derim...
para onemli değil siyosan sony i5 işlemcili sony var kuzenimde ısınma yok
Game master Casper alsın Demi :D
HP'nin ekran kartı daha iyi ama HP'nin sağı solu belli olmaz. Geçmişte çok çektiler bu DV6 serisi kullanan insanlar. O yüzden bende SONY derim, pahalıdır ama sağlamdır. Ekran kartıda oyunlar için yeterli, güzel...
şıklar arasında casper olsa derdim ama laf kalabalığı olsu istemedim:D
alahım ya Adam i7li laptopa 2Cm hava deliği açiyo okadar :D
HP Almalısın bu serisi çokk iyi. ve 6770 ekran kartı bir notebook icin muthiş
yayınlamış olduğun her iki markayı kullandım çok ısınıyorlar. toshiba yı öneririm kardeşime..
Yani sony kesin çözüm mü??? para önemli değil ama bi monster veya apple kadar da değil :)
ama bi şey aklıma takıldı sony i7 nin ısınma gibi bi problemi olur mu??? ve GT540M sizce yeterli olur mu?? notebook larda AMD/ATI nin nvidia dan daha iyi olduğunu zannediyodum. doğru mu??? bu özellik için fikir değiştirmeye yani hp almaya değer mi???
her yorum için teşekkür ederim...
Normalde masaüstü de dahil olmak üzere AMD veya eski adıyla ATI genelde Nvida'dan daha iyi kartlar üretmiştir ama çok da fark yok... Neden Sony konusuna gelince Sony'nin pahalı olmasının nedeni içinde takılı olan parçalarda normalden farklı daha özel maddeler kullanması... Örneğin bildiğim kadarıyla işlemci çekirdekleri normal işlemcilerden daha farklı bir metalden üretiliyor... Tabii buda daha geç ısınma ve daha iyi performans demek... Bu nedenle daha pahalı tabi o fiyata dış şekli de dahil aynen Apple gibi... :) Hp'de kötü değildir ama Sony kalitesi de bir başkadır... O yüzden Sony al derim ben...
yayınlamış olduğun her iki markayı kullandım çok ısınıyorlar. toshiba yı öneririm kardeşime..Sony isiniyomu Ben bu modelde
http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=5250624 SAAT Boyunca şarjda iken Youtube+2 forum sitesi+CoD:7Black ops+facebook
açtım Isınma Yok.....
Normalde masaüstü de dahil olmak üzere AMD veya eski adıyla ATI genelde Nvida'dan daha iyi kartlar üretmiştir ama çok da fark yok... Neden Sony konusuna gelince Sony'nin pahalı olmasının nedeni içinde takılı olan parçalarda normalden farklı daha özel maddeler kullanması... Örneğin bildiğim kadarıyla işlemci çekirdekleri normal işlemcilerden daha farklı bir metalden üretiliyor... Tabii buda daha geç ısınma ve daha iyi performans demek... Bu nedenle daha pahalı tabi o fiyata dış şekli de dahil aynen Apple gibi... :) Hp'de kötü değildir ama Sony kalitesi de bir başkadır... O yüzden Sony al derim ben...teşekkürler kararımı çok etkilediniz... :)
Normalde masaüstü de dahil olmak üzere AMD veya eski adıyla ATI genelde Nvida'dan daha iyi kartlar üretmiştir ama çok da fark yok... Neden Sony konusuna gelince Sony'nin pahalı olmasının nedeni içinde takılı olan parçalarda normalden farklı daha özel maddeler kullanması... Örneğin bildiğim kadarıyla işlemci çekirdekleri normal işlemcilerden daha farklı bir metalden üretiliyor... Tabii buda daha geç ısınma ve daha iyi performans demek... Bu nedenle daha pahalı tabi o fiyata dış şekli de dahil aynen Apple gibi... :) Hp'de kötü değildir ama Sony kalitesi de bir başkadır... O yüzden Sony al derim ben...http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f22m1eb-f22m1eb-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-640gb-16.4-dvdrwbr-1gb-gt540m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55634sizce bu notebook özellik bakımından iyi mi?? 3.000 tl ye kadar bi bütçe ayırabilirm. sizce başka sony iyi modeli var mı?? yoksa yeni ürünlerin çekmasını bekliim mi???
http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f22m1eb-f22m1eb-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-640gb-16.4-dvdrwbr-1gb-gt540m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55634Değmez bencesizce bu notebook özellik bakımından iyi mi?? 3.000 tl ye kadar bi bütçe ayırabilirm. sizce başka sony iyi modeli var mı?? yoksa yeni ürünlerin çekmasını bekliim mi???
Son Düzenleme: progamer34 ~ 05 Ağustos 2011 18:53