Arkadaşlar bu yazıcıyı daha bugün aldım şu an genel olarak memnunum ama bir problem var.Tarayıcıdan bir resmi tarattığımda resimlerde beyaz çizgiler oluşuyor.Sizce bu yazılımsal veya donanımsal bir sorun mu ya da tarayıcı camının tozlu olmasından falan olabilir mi?Ayrıca bu cam çok hassas mı yani bezle rahat silinebilir mi o konuda da bilgim yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
HP OfficeJet 4500 G510
Bana göre donanımsal bir sorundur. Bende tarayıcı yok ama LaserJet 1018 kullanıyorum. Arada beyaz çizgiler vs. olduğunda kartuş sorunundan kaynaklandığını öğrenip doldurtuyorum. Büyük ihtimalle donanımsal bir hatadır. Götürüp baktırmanı öneririm.
Deri bezler oluyor mikrofiber bez diye geçen tanesi 7-8 lira oluyor onlarla susuz bir şekilde silinebilir.Büyük ihtimal aldığın dükkanın çalışanları yazıcıyı depoya hırpayalayarak götürmüştür.Ondan dolayı tarayıcı ve yazıcı kısmı hasar görmüştür.Ne kadar sağlam kutuda olsada içinde sabit olmayan parçalar vardır yazıcının...
Arkadaşlar dün ilgili yere götürdüm fakat bunun bir sorun olmadığını ve normal olduğunu söylediler.Ayrıca şu ana kadar genellikle düşük dpi değerlerinde taradım resimleri.Tarayıcı camında herhangi bir çizik de yok ayrıca sorunu daha çok eski analog fotoğraflarda yaşadım o fotoğraflarda zaten makineden kaynaklı beyaz noktalar var.Fotoğraflar çok kötü çıkarsa PhotoShop ile biraz rötuşluyorum yani bu şekilde çözdüm biraz sorunu.
M.G.G laptop temizleyici bez ve sprey var onunla temizledim heralde cama zarar vermez.Spreyi beze sıktıktan sonra siliyorum tabi.Deri bezler oluyor mikrofiber bez diye geçen tanesi 7-8 lira oluyor onlarla susuz bir şekilde silinebilir.Büyük ihtimal aldığın dükkanın çalışanları yazıcıyı depoya hırpayalayarak götürmüştür.Ondan dolayı tarayıcı ve yazıcı kısmı hasar görmüştür.Ne kadar sağlam kutuda olsada içinde sabit olmayan parçalar vardır yazıcının...