hp pavilion dv6000 serisi bir laptop var buna format atmam lazım , hiçbir cd vermediler sadece recovery bölümünde imaj var.
sorun buna nasıl format atabilirim ?
hp pavilion dv6000
bilgisayarınız açılırken F11 tuşuna basılı tutun bu recovery kısmınagirmenize ve cd siz rahat bir format atmanıza yardım edicekbilgisayarınızdan arka arkaya beeb beeb sesi duyabilirsiniz F11 ebasılı tutarken normal bu sesi duymaya başlayınca tuşu bırakın ayrıcabaşlatta recovery cdleri hazırlamanızı sağlayacak bir programcık varsakın cdleri hazırlamadan normal format atmayın...
bilgisayarınız açılırken F11 tuşuna basılı tutun bu recovery kısmınagirmenize ve cd siz rahat bir format atmanıza yardım edicekbilgisayarınızdan arka arkaya beeb beeb sesi duyabilirsiniz F11 ebasılı tutarken normal bu sesi duymaya başlayınca tuşu bırakın ayrıcabaşlatta recovery cdleri hazırlamanızı sağlayacak bir programcık varsakın cdleri hazırlamadan normal format atmayın...dostum orda sistem geri yükleme ve fabrika ayarlarını geri yükle var. f.ayarlarına geri dönümü seçmem gerekiyor?
Evet, büyük ihtimal onu seçmeniz gerekiyordur. İşlem öncesi verilerinizi yedekleyin.
fabrika ayarları geri gelecekse yine gereksiz ne kadar demo program varsa geri gelecek o zaman virüs girmeseydi atmayacaktım format.
yardımlarınız için teşekkürler.
arkadaşım bende oda yok format atcam o söylediğin yok normal win7 formatı atıncada parmak izi mediasmart kamera fln bunların hiçbiri çalışmıyor ben ne yapabilirim
bende bu sorun ile ilgili konulara bakiyordum
soyle birsey buldum belki isinize yarar
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... rue&product=1842155
acilan site den isletim sistemini secip driverlarini indirebilirsiniz