Sizce buna 2628 lira çokmu ? karar veremedim ne diyorsunuz ...
Sizce buna 2628 lira çokmu ? karar veremedim ne diyorsunuz ...
bende hp alma.. pilini bir kaç ay sonra değiştirmek zorunda kalıyorsun ve inan yumurta pişirebilecek kadar çok ısınıyor bilgisayar :)
Gerçekten o kadar oluyormu sadem :) 1 tb sabit disk var ama :)
eh 2500 tl sayılır o fiyata göre çok iyi ;) fiyatıda kaliteside uygun
ama buna rağmen hp'ye güven olmaz.
bak işte....
dostum sen delimisin?bu fiyata o cihaz bedava...bak sana sıralayayım
1)en önemlisi beats audio teknolojisi,bu 5+1 ses sitemi demek ayrıca üzerinde harika bir ses sistemi var.süper ses veriyor.
2)işlemcisi süper,ikinci nesil yani entegre ekran kartı var.
3)8 gb ram ne demek biliyormusun?
4)piyasayı gez dolaş 1 tb hdd olan pc kaç tane bulursun gör..
5)bu pcde çift mikrofon var,sesi daha net alır
6)parmak izi ile üstün güvenlik sağlar.ayrıca her parmak için 10 fonksiyon atıyabilirsin,yani parmağını sür face açılsın,işaret parmağını sür chipe girsin şifre falan filan ile uğraşma...çok güvenli ve kesinlikle çalışıyor...
7)bu kasa alüminyum kasa,ısınma problemi kesinlikle yok,akşama kadar çalışyor mağazada.full 12 saat zerre ısınma yok.
paranla alabileceğin en iyi cihaz kesinlikle son kuruşuna kadar hak ediyor.
beats audio özelliği ve parmak izi tarama çok hoşuna gidecek..paran varsa kesinlikle al..
bak işte....Çok Teşekkür Ederim , düşünücem...
dostum sen delimisin?bu fiyata o cihaz bedava...bak sana sıralayayım
1)en önemlisi beats audio teknolojisi,bu 5+1 ses sitemi demek ayrıca üzerinde harika bir ses sistemi var.süper ses veriyor.
2)işlemcisi süper,ikinci nesil yani entegre ekran kartı var.
3)8 gb ram ne demek biliyormusun?
4)piyasayı gez dolaş 1 tb hdd olan pc kaç tane bulursun gör..
5)bu pcde çift mikrofon var,sesi daha net alır
6)parmak izi ile üstün güvenlik sağlar.ayrıca her parmak için 10 fonksiyon atıyabilirsin,yani parmağını sür face açılsın,işaret parmağını sür chipe girsin şifre falan filan ile uğraşma...çok güvenli ve kesinlikle çalışıyor...
7)bu kasa alüminyum kasa,ısınma problemi kesinlikle yok,akşama kadar çalışyor mağazada.full 12 saat zerre ısınma yok.
paranla alabileceğin en iyi cihaz kesinlikle son kuruşuna kadar hak ediyor.
beats audio özelliği ve parmak izi tarama çok hoşuna gidecek..paran varsa kesinlikle al..