arkadaşlar dün laptopuma format attım ve tum drivelerim gitti kurulum cdside yok elimde malum yedekte almadım [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> makinamı kurduktan sonra hp resmi sitesinden tüm driverleri indirdim fakat her şey normal çalışırken nette baglanamıyorum AYGIT ÖNETİCİSİNİ AÇTIĞIMDA ( AĞ DENETLEYİCİSİ ) hatasını alıyorum ve ne yaptıysam bu sorundan kurtulamadım ne bir driver bulabildim nette nede bi çare lütfen biri bana bu konuda yardım etsin şimdiden yardımı olan olmayan her arkadaşa teşeküürler
HP PAVİLİON DV8225NR LÜTFEN YARDIM
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Formatı ne ile attın... Bir windows cd di ile mi yoksa ms-dos tan mı? Yoksa hp'nin kendi kurtarma merkezinden mi?
Hp kurtarma merekzindena tmış olsaydın tüm donanım sürücüleri yüklenirdi... Bilgisayr başlarken hp yazarken sanıırm f11 idi(ya da başka f tuşu idi hatırlamıyorum) basarsan kurtarma merkezi gelir... Oradan yeniden kurabilirsin windowsunu...
Son Düzenleme: Hozer ~ 16 Ağustos 2007 14:09
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
normal windows xp cd ile attım ve şimdi recover komple gitti laptoptan anlıyacagın artık işim çok zor hemde çok zor hp resmi sitesinde bile yanıt yok boyle bı durum için :(