hp pavilion g6 2303st d4m78ea almak istiyorum

batuhan1582
10-11-2013, 09:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

ben bu haftasonu bir laptop almaya karar verdim bu laptop sizce ne kadar iyidi fazla ısınırmı sonradan hızı düşermi bakarsanız sevinirim 

intel core i5 işletim sistemi                                                                                                                                               işlemci hızı 2.6 ghz işlemci hızı hızlandırılmış 3.2 ghz                                                                                                             ekran boyutu 15.6                                                                                                                                                             ekran çözünürlüğü 1366x768 px                                                                                                                                           bellek türü ddr3                                                                                                                                                               bellek (ram) 8 gb                                                                                                                                                               bellek hızı 1600 mhz                                                                                                                                                           sabit disk tipi sata                                                                                                                                                             disk kapasitesi 500 gb                                                                                                                                                         ekran kartı belleği (ekran kartı)  2gb                                                                                                                                   disk dönüş hızı 5400 rpm

bu bilgisayarı almak istiyorum yorumlarınızı lütdfen esirgemeyiniz

Son Düzenleme: batuhan1582 ~ 10 Kasım 2013 09:25