Arkadaşlar bu makinelerden hangisini almamı tavsiye edersiniz?Başka tavsiyeleriniz var mı.Maximum 200$ bütçem var.Size gore daha iyi bir secenek var mı?Araştırdığım kadarıyla Cansasta yapılan DMII adlı digital fotograf makinesi yarismasinda 200$ altı en iyi makine Hp 735.Önerilerinizi bekliyorum.
Hp Photosmart 735-Pretec DC4311
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.selamlar. Benim seçimim kesinlikle hp olurdu. çünkü hp gerek makro çekimde gerekse normal çekimlerde çok ii. pretec 4 megapixel ama yine de hpden kaliteli olamaz.çünkü hpde renk derinliği 30bit pretecte 24. ayrıca flaşıda yetersiz gece ççekimleri kötü. hp ondan kat kat daha ii. ama benim sana bi tavsiyem daha var ben şu an hp 945 kullanıyorum. eğer 200-250 milyon daha fazla verebilirsen. çok harika bişey.
Saygılarımla
Hmm 200-250 milyon bir ögrenci icin iyi bir mebla.Kodak Cx6330 var diyorlar bir de.Ben özelliklerini karşılaştırdım daha iyi gibi bu konuda bir bilgin var mı?
ben kodak kullanıyom
bence kodak-canon-nikon-fuji gibi fotoğraf devlerinden şaşma
çünkü diğerleri renkleri tam tutturamayabiliyo
http://www.ideefixe.com/Fotograf ... S0HO4&referer=78920
Bunu Tavsiye ederim.
bende hp 635 var müthiş bir makine. 735 te 635 in 3 mega pikseli düşün artık
kesinlikle hp al
pretec neymiş yahu
hp'in 735 makines türkiye fiyatını sor bi de istersen arkadaşım.Türkiye fiyatı kdv dahil ortalama 250 dolar.Ben de alacaktım ama vazgectim.Çünkü hp'in bu modelinde görüntü birebirliği yok yani makineyi çevirdiğin zaman görüntüye focuslanması yaprak yaprak oluyor.bence biraz para biriktir iyi bir şey al digital aldığın zaman kullanmaktan zevk almalısın...selamlar
hp yi araştırdım . hoş deil.. iş yapmaz . ben 6 - 7 ay araştırdım ve bir kodak easy share cx6330 aldım ,memnunum şimdilik bi eksik bişii görmedim valla. ne deyim güzel makine.. ama biraz daha param olsa idi, 6440 alırdım valla çok süper bi makine .. sonuç olarak hp alma ama pretec i bilmiyorum..
paran varsa kodak al ama illa bunlardan biri diyorsan hp al derim pretec te dandik değil ama orta seviye
cx 6330 ne güne duruyo siz bu makinenin ününü hala duymadınız galiba . hp scanner dır . digi foto da iş yapmaz... belki şimdilik.....
Hp nin görüntü kalitesi çok iyi ama mekanik aksamı zayıf (Türkiyede satılanlar çin montajı) yurt dışındaki modelleri bilmiyorum. Ama çin montajı çok kötü hp bir kez yere düşerse bozulma riski %90 şahsen şahit oldum.