HP TX1000 XP ekran kartı sürücü sorunu

HPQ-User
27-09-2008, 21:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kalem34 sormuş:
HP TX 1000 notebook Nividia Ge force 6150 xP uyumlu sürücüye ihtiyacım var.Daha önce bir arkadaşım indirmişti.Ama şimdi bulamadık.Bir çok nvidia go 6150 sürücü indirdim ama bu laptoba uyumlu olmadı.Yardım ederseniz sevinirim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilgisayar:
      Bilgisayar Türü                                   ACPI Çok işlemcili Bilgisayar  (Mobile)
      İşletim Sistemi                                   Microsoft Windows XP Professional
      OS Servis Paketi                                  [ TRIAL VERSION ]

Anakart:
      CPU Türü                                          Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-60, 800 MHz (4 x 200)
      Anakart Adı                                       Hewlett-Packard HP Pavilion tx1000 Notebook PC
      Anakart Çipseti                                   nVIDIA GeForce Go 6150, AMD Hammer
            BIOS Türü                                         Phoenix (03/28/08)
      İletişim (COM ve LPT)                             Bluetooth Communications Port (COM4)

Görüntü Birimi:
      Görüntü Bağdaştırıcısı                            nVIDIA GeForce Go 6150
      3D-Hızlandırıcı                                   nVIDIA GeForce Go 6150

Çokluortam:
      Ses Bağdaştırıcı                                  Realtek ALC862 @ nVIDIA nForce 430 (MCP51) - High Definition Audio Controller

Depolama :
      IDE denetleyici                                   NVIDIA nForce 430/410 Serial ATA Controller
      IDE denetleyici                                   Standart Çift Kanallı PCI IDE Denetleyici
      Disk Sürücüsü                                     Hitachi HTS542516K9SA00  (160 GB, 5400 RPM, SATA)
      Optik Sürücü                                      Slimtype DVD A  DS8A1P
      SMART Sabit Disk Durumu                           OK

Server Driver - Paket Zamanlayıcısı Mini Bağlantı Noktası
      Ağ Bağdaştırıcısı                                 Broadcom 802.11g Ağ Bağdaştırıcı  (10.0 [ TRIAL VERSION ])
      Ağ Bağdaştırıcısı                                 NVIDIA nForce Networking Controller
      Modem                                             Motorola SM56 Data Fax Modem

Çevre Birimleri:
      Yazıcı                                            Microsoft Office Document Image Writer
      USB1 denetleyici                                  nVIDIA nForce 430 (MCP51) - OHCI USB 1.1 Controller
      USB2 denetleyici                                  nVIDIA nForce 430 (MCP51) - EHCI USB 2.0 Controller
      USB-Aygıt                                         Genel USB Hub
      USB-Aygıt                                         HP Integrated Module with Bluetooth 2.0 Wireless Technology
      USB-Aygıt                                         USB İnsan Arayüz Aygıtları
    DMI:
      DMI BIOS Sağlayıcısı                              Hewlett-Packard
      DMI BIOS Sürümü                                   F.1F
      DMI Sistem Üreticisi                              Hewlett-Packard
      DMI Sistem Ürün Adı                               HP Pavilion tx1000 Notebook PC
      DMI Sistem Sürümü                                 Rev 1
      DMI Sistem Seri Numarası                          [ TRIAL VERSION ]
      DMI Sistem UUID                                   [ TRIAL VERSION ]
      DMI Anakart Üreticisi                             Quanta
      DMI Anakart Ürün Adı                              30BF
      DMI Anakart Sürümü                                69.2D
      DMI Anakart Seri Numarası                         [ TRIAL VERSION ]
      DMI Kasa Üretiçisi                                Quanta
      DMI Kasa Sürümü                                   N/A
      DMI Kasa Seri Numarası                            [ TRIAL VERSION ]
      DMI Kasa Fiyat Etiketi                            [ TRIAL VERSION ]
      DMI Kasa Türü                                     Notebook

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

Banned
27-09-2008, 21:34   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

buradan bakabilirsin::

tuncel54
23-08-2010, 05:59   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

ben de de hp tx 1000 notebook var. windows 7 yukledım hıc bir drıver da bı sorun gozukmuo fakat oyun acmak ıstedıgım de 3d hatası verıyor. Birinci ekranın adaptorü 3d vision destegine sahip degıl diye hata alıorum . 3 d vision yuklemeye calıstım .yukledıgım surucu grafik surucunuzun daha  onceki surumu icin hazırlanmus hatası aldım . bi turlu yapamadım anlıyacagınız   . yardımcı olursanız cok memnun olurum..