Agorwal sormuş:
Yaklaşık 5 gün önce satın aldıgım sıfır hp marka w2207 lcd ekranımı ilk taktığım zaman mükemmel ve sorunsuz çalışıyordu ve eski 19" flat philips ekranıma göre oldukça üstündü,lakin; işletim sistemimi baştan kurduktan sonra sırasıyla net framework 2.0 , ati catalyst (en son sürüm) , direct x 9.0c kurduğum halde eski performansı ne resimlerde ne oyunlarda nede filmlerde alabildim.Tekrar baştan yükledim işletim sistemini , aynı sorunla tekrar karşılaştım.Kutunun içinden çıkan HP nin verdigi MyDisplay programını ilk kurdugumda yukarıdan aşagı ve soldan saga çizgileri bir takım 0dan 100 e verdigi ayarları ayarlayarak yok etmemi veya görünmeyecek şekile getirmemi istemişti.İşletim sistemini tekrar yükledikten sonra bu özellikleri birdaha sormadı(üstelik monitörü fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen) .Bir türlü çıkamadım işin içinden.High Definition resimlerde bile karelenme görebiliyorum sorunu yaşadığımdan beri.Yardımlarını bekliyorum.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
p4 3.0ghz
1gb ddr2 ram
x800xL 256mb ati graphic card
win xp pro
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11