HTC Desire HD, devlerle karşı karşıya!

CHIP Online
10-11-2010, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

HTC Desire HD, iPhone 4 ve Samsung Galaxy S karşı karşıya! Hangi telefon hangi alanda daha iyi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/htc- ... -karsiya_23460.html

Resimlerle: HTC HD7: Yeni cep bombası!

Dünyanın en popüler akıllı telefonu hiç şüphesiz Apple'ın iPhone'undan başkası değil. Ancak diğer firmalar da bir yandan boş durmuyor. HTC de bu firmalardan, ve Desire HD ile oldukça iddialı.

Bu yazımızda HTC Desire HD'yi Samsung Galaxy S ve iPhone 4 ile sizin için karşılaştırıyoruz. Hangi telefon, hangi alanda daha üstün olduğunu, farklarını detaylı bir şekilde görebilmek için yazımızın devamını okuyun.

İşletim sistemi

HTC Desire HD ve Samsung Galaxy S'in ikisi de Android ile çalışıyor. Galaxy S, Eclair 2.1 sürümünü kullanırken, HTC Desire HD ise yeni Froyo 2.2'yi kullanıyor. iPhone 4 ise tabiki Apple'ın iOS 4 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Tüm konu: HTC Desire HD, devlerle karşı karşıya!

İzleyin: Mozilla'dan büyüleyici cep!

Resimlerle: HTC HD7: Yeni cep bombası!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce hangi telefon daha iyi?

FireWalkeR
13-11-2010, 09:46   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

öncelikle işletim sistemi iOS mu Android mi olmalı sorusunu sormak lazım herkesin bildiği gibi iOS marketindeki uygulamaların sayısı ve çeşitliliği gerçekten çok fazla bu sayıya en yakın androrid ama sayı olarak 4'te 1'i. Tabii iOS'da flash görüntlü görüşme vb. uygulamalar yok(gerçi farklı uygulamalar yüklenerek bu sorun aşılabiliyor ama stabil bir çözüm değil)  fiyat olarakta bakmak lazım bütçe durumu nedir? gerçekten zor bir soru iyi araştırması ve kendinizin ne istediğini iyi bilmeniz gerekiyor (bende hala araştırma üzerindeyim acaba hangisi?)