HTC First'e "saf" Android

CHIP Online
08-04-2013, 22:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook ve HTC'nin ortaklaşa geliştirdiği Facebook cebi First'ün altından beklenmedik bir şey çıktı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc-first-e-saf-android_39654.html

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Facebook ve HTC'nin ortaklaşa geliştirdiği HTC First, Facebook Home adı verilen özel bir Android arabirimi kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan telefonun özel işletim sistemi tamamen Facebook deneyimi düşünülerek baştan tasarlanmış. Telefonu yakından inceleme fırsatı bulan Phandroid sitesinin bildirdiğine göreyse, telefonun Facebook Home özelliğini seçenekler menüsünden kapatmak mümkün.


Bu son derece ilginç bir gelişme çünkü Home kapatılınca geriye, telefon üreticisi firmaların kendi arabirimlerini yüklemelerinden önceki en saf haliyle Android işletim sistemi çıkıyor. Buradan şu sonuç çıkıyor: Android işletim sisteminin en saf halini kullanan telefonu arıyorsanız, tamamen Facebook için tasarlanmış olan bu modeli alabilirsiniz...


Pek çok Android düşkününün işletim sisteminin saf halini kullanmak istediği ve ellerindeki telefonda kullanılan arabirimi iptal etmenin yollarını aradığı biliniyor. Bu durumda bu kullanıcıların popüler telefon listesine Nexus'un ardından HTC First de katıldı diyebiliriz.

Tüm Konu: HTC First'e "saf" Android

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Kaynak: www.chip.com.tr