Merhaba arkadaslar yakınım yurt dısından ucuza Htc One getirecek. Fakat ben çok kararsızım alınabilecek bir cihaz mı? Düşünceleriniz nedir? Artıları ve eksileri nelerdir? Beni idare edip uzun süre (1/2Yıl) götürür tatmin eder mi? Telefonda aradığım özellikler: Oyun video izleme kamera kaliteli müzik deneyimi ve iyi bir internet performansı. s4 ü kesinlikle düşünmüyorum. Ama önereceğiniz telefonlara yinede bakabilirim. Teşekkürler.
Htc One Alınır mı ?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
yazılım olarak kaça yükselicek en fazla kaç sene destek güncelleme olur ayrıca iphone 5 kadar stabil mi ?
OP Yeni Üye
20 mesaj
s4 almam dedim arkadasım. gurur meselesi yüzünden s4 almam. bedava verseler yine almam.
Htc One'nın çözünürlüğü azmı? Kamera çözünürlüğünden bahsettiniz sanırım yoksa,Ekran çözünürlüğü 4.7 inç ekranda 1080p. S4den veya iphoneden daha keskin. Arkadaşım bence sen tereddüt etme,S4ten sonra piyasadaki en iyi cihazlardan birisidir One. İnce işçiliği olsun,Özellikleri olsun,Arayüzün stabilliği olsun gayet iyi.
OP Yeni Üye
20 mesaj
Htc One'nın çözünürlüğü azmı? Kamera çözünürlüğünden bahsettiniz sanırım yoksa,Ekran çözünürlüğü 4.7 inç ekranda 1080p. S4den veya iphoneden daha keskin. Arkadaşım bence sen tereddüt etme,S4ten sonra piyasadaki en iyi cihazlardan birisidir One. İnce işçiliği olsun,Özellikleri olsun,Arayüzün stabilliği olsun gayet iyi.sen arkadaşı yanlış anlamıssın onun demek istediği htcnin çözünürlüğü çok azıcık s4ten daha iyi yani htc nin ekran çözünürlüğünün s4ten yüksek oldugunu söylemiş. çok az yüksekmiş ama :) neyse htc one iphone kadar stabil mi ve kaç yıl güncelleme alır?
OP Yeni Üye
20 mesaj
Aldim bile beyler Suan one Dan yazıyorum :)))