htc p4350 ile wireless kullanarak internete nasıl girebilirim veya pc me nasıl bağlanabilirim
htc p4350 ile cepten internet
Ağ desteği olmayabilir telefonu bilmiyorum aa eğer windows ağ desteği yoksa ağ üzerinden bilgisayarınız bağlanamayablirsiniz.
başlat-programlar-bağlanrı yöneticisi
oradan wi-fi yi aç
zaten seni yönlendirecektir
önce kablosuz ağları tarar sonra birini seçmeni ister falan
bilgisayara usb veya bluetooth ile bağlanabilirsin
ve bu yolla sync yapabilirsin ama wifi ile bilgisayara bağlanamazsın (zaten usb den daha hızlı ve daha düzgünü yok en iyisi usb)
başlat-programlar-bağlanrı yöneticisi
oradan wi-fi yi aç
zaten seni yönlendirecektir
önce kablosuz ağları tarar sonra birini seçmeni ister falanbilgisayara usb veya bluetooth ile bağlanabilirsin
ve bu yolla sync yapabilirsin ama wifi ile bilgisayara bağlanamazsın (zaten usb den daha hızlı ve daha düzgünü yok en iyisi usb)
peki modeme bağlanıp nete girebilme şansım yokmu
Birdaha açıklıyım
Wi-fi ile bir kablosuz modeme bağlanıp internete girebilirsin
Bluetooth ve usb bağlantısıyla bilgisayara bağlanıp sync (dosya aktarımı,yazılım güncelleme falan) yapabilrsin.
bazı özel programlar wi-fi ile başka bir telefonla veya laptopla birebir bağlanıp (modem kullanmadan) dosya aktarımı yapmana olanak sağlarlar.
Wi-fi ile bir kablosuz modeme bağlanıp internete girebilirsin
Mrblar bende htc p4350 telefon var o kadar uğraştım bi sonuç elde edemedim daha önce internete bağlanabiliyorken şu anda giremiyorum... şu anda explorer dan girdiğimde adres geçerli değildir hatası veriyor ve bağlanmayor. yani internet bağlantısında bi sıkıntı var. wireles bağlanıyor ama internete giremiyorum... bağlantı ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor bide htc web sitesinde bu telefonun yazılımı yok yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor???