arkadaşlar elimde word belgesi var bunu chrome html document e çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba
html dosyası oluşturma
dreamviewer ile olmuyormu,world belgesinin içindeki dökümanları htlm sayfasının içine at kaydet, ancak böyle olur sorduğun soruya göre.
ama dosya türü chrome html document olması lazım nasıl yapabilirim
bildiğim kadarıyla html sayfası açıp kaydettiğinde dosyanın adını sadece chrom yapman yeterli olur, chrom.html olarak kaydeder zaten. çünkü html sayfası yapıyorsun, sen istesende istemesende html olarak alacak..
nedense ben ne yapacağını hala anlamadım..
ya bir arkadaşım sevdiği siteleri wordde bağlantılı olarak bana hazırlamış şöyle söyleyeyim wordde Chip Online yazıyor ctrl + bağlantıya tıkladığımda site açılıyor.ben de o siteleri yer imlerine kaydetmek istiyorum.baya uzun bir liste olduğu için teker teker açıp yer imlerine kaydetmek istemiyorum bunun için chromeda yer işaretlerini html olarak altar özelliğini kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursan gerçekten çok sevinirim
dediğim gibi html uzantılı bir dosya yapmak istiyorsan site yapıcı araçları kullanmalısın, asp veya dreamviewer.
site yapma araçarına gerek yok yeni metin belgesi oluştur onun içine adresleri kopyala. sonra farklı kaydet penceresinden dosyanın isminin yanında .txt var ise sil ve .htm yada .html yaz ve kaydet. al sana html dosyası.