Önce bi haber.
hizmetinin beta versiyonu gmail gibi hizmete gecti.Gurup olusturuluyor.Türkce destegi var.İng sart degil.Kullanım basit.
Benim fikrim ise chipde bazen insan bos muhabbet yada su konuda ne düsünüyorsunuz,Bilgisayarla alakasız seyler vs gibi seyler konusmak istiyo.(en azından ben istiyom)ama bu konu ile ilgili bir baslık yok.Ve olmamasıda gerek nede olsa burası ciddi bi forum ve boyle kalınması isteniyor.Bu google gurupta chip gibi bir gurupda biz kuralım istedim.Hatta eyup,recep abilerimiz gibi modların öncülüğünde kurulsun bu gurup.yada ben kuriyim fark etmez.Boylece atıs serbest bi alanımız olur.İsteyen istedigi konuda baslık acar,yazar.Hemde chip kullanıcıları olarak bi yerde toplanmıs oluruz.Bu arada msj chip kadar hızlı bir sekilde siteye eklendigi icin sohbet ortamıda rahat saglanabilir.Tek istedigi guruba girebilmeniz icin gmail hesabi.O da yoksa asagıda imzamdaki link'e tıklayın.
Sizin bu konuda ki fikirlerinizi bekliyorum.Wallop var diyecek arkadaslar icin cok katılım olmadı birde ben macromedia ile sorunlar yasadım biraz o yüzden boyle bi arayıs icine girdim.Birde bana biraz karısık geldi wallop,bu sade ve türkce olması katılımın fazla olcagı izlenimi verdi bana.
Evet yorumları alayim.
DİPNOT:Baslık icin özür dilerim biraz dikkat cekmek ve bu konunun gercekten tartısılması icin herkesin merak edip bir kez tıklasın istedim.