Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak ;;
Aklımda Huawei Mate 8 telefonu var alsam pişman olurmuyum ?? Herkes huawei telefona kötü diyor sizin bu konuda fikriniz ???
Arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim :) :)
Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak ;;
Aklımda Huawei Mate 8 telefonu var alsam pişman olurmuyum ?? Herkes huawei telefona kötü diyor sizin bu konuda fikriniz ???
Arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim :) :)
aynı şeyi bende cok sordum ama cevap alamadım beni bu telefona çeken en büyük özeliği kamerası lekia diye bir fotograf markası var ve cok iyi makineleri var huaweı de bu marka ile anlaşıp telefona bu lensleri entegre etmiş kamerası çok iyi bence alınabilecek bir telefon ben düşünüyorum
Evet geç zaman oldu ama HUAWEI P9 LİTE 2017 HAKİKATEN GÜZEL VE KALİTELİ.iNTERNET ÇOK ÇOKİYİ.MENÜLER ÇOK GÜZEL.Android7+emuı işletim sistemi var...Fiyatı uygun 1300 TL civarında fakat iyidir.Tavsiye ederim.
Yaklaşık 1 yıldır Huawei P9 Lite kullanıyorum. Her şey son android güncellemesinden sonra tersine döndü ve makina artık komutlara geç cevap veriyor. P9 kullanan ağabeyimin de başına aynısı geldi. Bunun dışında oldukça memnunum.
Tüm telefonların kendine göre iyi yada kötü yanları var. Huawei den pişman olmazsınız kullanıcısı çok ve memnunlar.
Mate8 iyiydi seneler geçmiş ama forumda biraz etkin olmak istedigim için konuyu hortlattım.
mate20 lite alsan senin için daha güzel olurdu hiç olmazsa android versiyonu yüksek.