Hursoft Spor Merkezi Programı (Parmak İzi Kontrol)

hözlem
02-08-2012, 09:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Hursoft Spor Merkezi Programı (Üye Bilgilendirme – Parmak İzi Kontrolü)

http://www.biyometrikyazilim.com


Tam Bilgi : Spor Merkezleri için hazırlanmış, üyelerin denetimini sağlayan program spor merkezlerinin oldukça işlerine yarayacak cinsten. Bünyesinde barındırdığı, parmak izi ile takip, kısa mesajla bilgilendirme gibi seçenekleri sayesinde tam kontrol sağlıyor.

Program Hursoft tarafından hazırlanmış ve geliştirilmekte olan bir yazılımdır.

Program sayesinde Spor Merkezlerindeki üyelerin hangi gün, hangi saat ve hangi kapılardan giriş–çıkış yapacaklarını belirterek üyeler üzerinde kontrol sağlayabiliyorsunuz. Spor Merkezlerinde yer alan giriş çıkışlara yerleştirilen parmak izi kontrolü ile üyenin saniye saniye hareketleri izlenebiliyor.

İstenilirse aylık veya haftalık olarak spor merkezi giriş çıkışları tablosu alınabiliyor.

Program, Sms ile üyeleri indirim, kampanya ve özel etkinliklerden haberdar edebiliyor, ödemelerini geçiren üyelere bilgilendirme mesajı gönderilebiliyor.

Sistemin güzel yönlerinden bir tanesi ise, girişleri tam denetim altına alınmak istenen üye, giriş yapmak için parmak izini okuttuğunda, üyeliği bitmiş ise otomatik mevcut turnikelerin kilitlenmesi.

Toplu olarak üyelerin hangi günlerde hangi programa gelmedikleri, üyelerin % XX oranında programlara katılımlarının olduğu, % XX oranında devamsızlık yaptığı gibi bilgiler anında görülebilir ve çıktı alınabilir. Bu sayede üye genel durumları hakkında daha net yorumlar yapılabilmesi sağlanır.

Üyelikler istenildiği takdire Gold Üyelik, Mini Üyelik, Silver Üyelik şeklinde gruplandırılabilir. Bunun yanında Yoga, Pilates, Yüzme, Tenis, Futbol, Basketbol, Voleybol ve Jimnastik Vücut Geliştirme vb. programlar için de bir gruplandırılmaya gidilmektedir. Üyeler üzerinde bu şekilde bir kontrol sağlanırken, yöneticiler üzerinde de denetim sağlanmaktadır.

http://www.biyometrikyazilim.com

Son Düzenleme: hözlem ~ 02 Ağustos 2012 09:32