ben 1,2 hafta önce masaüstü pc me format attırmıştım daha yeni lazım oluyo bi oyun yükliyim dedim sürücüler yoq hem d hem de e sürücüleri yok napabilirim:D
i burası değil ama yerini bulamadım
harddiski 3 emi bölmüştün ?
Nasıl yok allah allah Sürücülerin Olmasa xp nasıl yüklendi.
ne yazıkki bilmiyorum çünkü ben formatlamadım
Şimdi sen Bilgisayarımı Açtığın Zaman sürücüler yokmu C Kesin olması lazım çünkü orada Sistemin Çalışamsını Sağlayan dosyalar var.
sanırım ben yanlış anlattım afedersiniz sürücü olarak kastettiğim içine birşeyler yüklediğimiz c veye d değil hani cd yi takarızda içinde ne olduguna bakmak için bigisayarımı açarızda bakarız ya işte onlar biraz komik oldu ama başka türlü anlatamadım:D
yani
çıkarılabilir depolama birimli aygıtlar
Disk yönetimine girip;
a.) Sürücülerin orada gözüküp gözükmediğine
b.) Boş alan ghözüküp gözükmediğine bakın.
Tahminim; muhtemelen format atılırken diğer sürücüleriniz silinnmiş ve yeni birim oluşturulmamıştır. Boş alan olarajk gözükecektir.Bu şekildeyse bu boş alan üzerine sağ tıklayıp yeni birim seçeneğinden biçimlendirerek yeni bölüm oluşturun.
khramnDisk yönetimine girip;a.) Sürücülerin orada gözüküp gözükmediğine
b.) Boş alan ghözüküp gözükmediğine bakın.Tahminim; muhtemelen format atılırken diğer sürücüleriniz silinnmiş ve yeni birim oluşturulmamıştır. Boş alan olarajk gözükecektir.Bu şekildeyse bu boş alan üzerine sağ tıklayıp yeni birim seçeneğinden biçimlendirerek yeni bölüm oluşturun.
ewet khramn arkadaşıma katılıyom
sanırım arkadaş cd-rom dan söz ediyo hdd den diil yokssa ben mi yanlış anladım...