Merak edenler verdiğm linke baksınlar yeter Herşey meydanda zaten Yine hakaret etmişsin Çok sağol
alıntı:
tamam artık yeter insanlar cevap arıyor sen hala karı gibi cır cır cır cır konuşup sürekli mesajlarını düzeltiyosun...
Sitelerin çok güzel Gerçekten beğendim Herkese tavsiye ederim Ben kimseden özür dilemiyorum çünkü herşeyi seninn ilk mesajın başlattı
webaytek buyurur
alıntı:
alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
Gönderen : matengBiri cevaplasın şunu
--------------------------------------------------------------------------------
sanki zorunlu herkes sorunuzu cevaplamaya
Yok efendim herkes sizin sorunuzu cevaplamak zorundamı Ne demekse Sana ne onu anlayamadım Senden gelcek hayır hiç gelmesin daha iyi Bi havalar Ben herşeyi bilirim Bide gerçekten bilsen demekki ağzımıza etçen
HEPİniz salaksınız ulan çekilin webaytek geliyo gibi toplu hakaret ediyo adam Sonrada haklıymış gibi millet cevap bekliyo yazmazmı Ya sen demedinmi herkes cvp yazmak zorundamı diye Çift kişilik probleminde war sanırım Bide nerde okuduğunu söylesen Ben biraz meraklıyımda Kusura bakma artık