İ.Explorer'de hata!.

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
webaytek
02-08-2004, 16:49   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
659 mesaj

yine aynı yopikten alıntı

alıntı:
uzatmışım herkesten özür diliyorum Uykulu

ben bunu söyleyebiliyorum
vallahi kutlarım IE hatası konusu (konuyla ilgisi olmasa da) devam eder gider...

bu it dalaşı değil de ne

tamam artık yeter insanlar cevap arıyor sen hala karı gibi cır cır cır cır konuşup sürekli mesajlarını düzeltiyosun...

BU BAŞLIKTA YARDIM AMACI DIŞINDA YAZDIĞIM SON MESAJDIR - YENİDEN HERKESTEN KENDİM ADINA ÖZÜR DİLERİM...

mateng
02-08-2004, 17:35   |  #27  
Taze Üye
15 mesaj

Merak edenler verdiğm linke baksınlar yeter Herşey meydanda zaten Yine hakaret etmişsin Çok sağol

alıntı:
tamam artık yeter insanlar cevap arıyor sen hala karı gibi cır cır cır cır konuşup sürekli mesajlarını düzeltiyosun...

Sitelerin çok güzel Gerçekten beğendim Herkese tavsiye ederim Ben kimseden özür dilemiyorum çünkü herşeyi seninn ilk mesajın başlattı
webaytek buyurur
alıntı:
alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
Gönderen : mateng

Biri cevaplasın şunu

--------------------------------------------------------------------------------

sanki zorunlu herkes sorunuzu cevaplamaya

Yok efendim herkes sizin sorunuzu cevaplamak zorundamı Ne demekse Sana ne onu anlayamadım Senden gelcek hayır hiç gelmesin daha iyi Bi havalar Ben herşeyi bilirim Bide gerçekten bilsen demekki ağzımıza etçen HEPİniz salaksınız ulan çekilin webaytek geliyo gibi toplu hakaret ediyo adam Sonrada haklıymış gibi millet cevap bekliyo yazmazmı Ya sen demedinmi herkes cvp yazmak zorundamı diye Çift kişilik probleminde war sanırım Bide nerde okuduğunu söylesen Ben biraz meraklıyımda Kusura bakma artık

Son Düzenleme: mateng ~ 02 Ağustos 2004 17:38
masolak
03-08-2004, 02:34   |  #28  
OP Yıllanmış Üye
179 mesaj

ya ben forumdan neler bekliyorum arkadaşlar kişisel hareket ediyorlar. lütfen sorulara cevap. zaten ben olayı hallettim artık. Bilgisayarı formatladım ve sorun çözüldü. tekrar başıma gelirse rahatsız ederim tekrardan. üzgünüm bu konuda zayıfım ve öğrenmek istiyorum. byes..

webaytek
03-08-2004, 08:23   |  #29  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

@masolak sen öğrenmek istiyosan biz de yardımcı olmak istiyoruz yeniden söylüyorum - kusura bakma İYİ ÇALIŞMALAR

Nusret
16-08-2004, 22:38   |  #30  
Taze Üye
3 mesaj

Bu sorunu halletmek için sisteminize Norton'u yükleyin, "One Button Check Up" modülü ile tarama yaptırıp bu adware vs. dosyayı buldurun. Norton'un bulduğu her bir dosyanın (henüz silmeden) üzerine tıklayarak Symantec'in sitesinde ilgili sayfaya gidin. Orada bunu nasıl temizleyeceğiniz ayrıntısıyla yazıyor. Sitedeki bu sayfaya direk Symantec'in ana sayfasından da tarama ile gidilebiliyordur belki. Eğer mümkünse, bu kısa yolu da deneyebilirsiniz.

masolak
18-08-2004, 01:11   |  #31  
OP Yıllanmış Üye
179 mesaj

Tabi ingilizcemiz varsa Symantec'in sayfasındaki bilgileri anlayabiliriz değil mi Nusret kardeş? En iyi yok Ctrl+Alt+Del yaparak çalışan programları kapatıp sonra program Files'taki dailer klasörünü silmek.

webaytek
18-08-2004, 09:09   |  #32  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

ingilizcesi olmayanlar için iyi rehberler :
MyDoom Makalesi : http://www.pcnet.com.tr/modules. ... ile=article&sid=387
MS Blast : http://www.pcnet.com.tr/modules. ... ile=article&sid=278

Biraz araştırsak herşeyi buluruz...

Son Düzenleme: webaytek ~ 18 Ağustos 2004 09:09