merhaba
benim sorunum i.explorer la iligili.çünkü benimki youtube deki videoları oynatamaıyor ayrıca msn den posta kutuma giremiyorum hiçbir şekilde hotmailime giremiyorum flash playerin son sürümünü kurmama rağmen hiç bir fayda sağlamadı yardımcı olursanız sevinirim.tşk.
i.explorerla ilgili sorunum var
İE'ni guncellemeyı denedınmı? Guncelledıysen bırde Fırefox kurup kullanmayı dene...
İnternet explorer'ın hangi sürümünü kullanıyorsun.
Opera'yı tavsiye ederim.Firefox ile ıE'yi birlikte kullanma.GÜVENLİK SORUNU
nasıl bir güvenlik açığı oluyor açıklayabilirmisn
Eger İ.E 6 kullnıyorsan hiç kullanma.İ.e 7 ona gore cok daha iyi.İ.e 6 ise yani Xp kullanıyorsan git Mozilla olmadı Maxthon yukle.Çok daha hızlılar.
ben i.explorerin son sürümünü de yükledim hiç fark yok.ayrıca benim sorunum sadece iexplorer le ilgili firefoxsta sorun yok
internet explorerda araçlardan internet seçeneklerinde gelişmiş tabında sıfırlama seçeneği vardır bu bölümde sıfırlama işlemini yaptıktan sonra tekrar test edermisn
bence ie kaldır geri yükle olmazsa PC ni XP cd si ile başlat
arkadaşkar hepinize ilginezden tşkler ben sorunu çözdüm bi forumda gördüm.sizinle de paylaşmak istiyorum başınıza gelirse hatırınızda bulunsun.
1.Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın.2.Aç kutusuna regsvr32 jscript.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın.3.Tamam'ı tıklatın.4.Başlat'ı ve ardından Çalıştır'ı tıklatın.5.Aç kutusuna regsvr32 vbscript.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın.6.Tamam'ı tıklatın.