arkadaşlar i450 kullanıyorum fakat telefonda bi yavaşlama var.(menüde gezerken,uygulama açılırken-kapanırken...)bunu gidermek için format filan mı atmalı?soft format...hard format...telefonla ilgili formatlamada hiçbir bilgim yok.nasıl oluyor?mesala format attıktan sonra pcye takıp yazılım falan yüklemek lazım mı?kullananlar bilir mesala video editor,voice signal gibi uygulamalar formatla silinir mi?bunları sonradan telefonu pcye takıp filan mı yüklemek lazım?yardımlar lütfen!!
i450ye format atmayı anlatabilecek!?
o telefon syimbian kullanıyor.
yıldızkare7370kare'yi dene
yada 1 3 arama yapma arama sonladnrı tuşlarına basarak atelafonunu aç hadformat atar
yada telefonunu yazılımını(işletim sistemini) internet üzerinden güncelleştir
(tavsiyem budur) hem yeni bi kaç özellik geledbilr
güncellem için samsungmobile internet sitsine bak ayrıntılı bilgi mutlaka vardır
o dediğn programları hafıza katına yüklediyesn gitmez formattan sonra
fakat samsungun telefon yazılımı güncellemesinde sadece 3 telefon destekleniyormuş(i8510-f400-g400).bi de bahsttiğim yazılımlar telefonu aldığmda sıfırdan vardı yani elimde setupları yok.:S
e V ofakat samsungun telefon yazılımı güncellemesinde sadece 3 telefon destekleniyormuş(i8510-f400-g400).bi de bahsttiğim yazılımlar telefonu aldığmda sıfırdan vardı yani elimde setupları yok.:o zamn format atmayı dene
küçük bi araştırma samsung symbianlarda
*#7370# Soft format
[Yeşil tuş]*3 Hard format (bulara basarak telefonu aç)
şarzın tam olmaına dikat et.
hardformat markalarda değişik oluyor samsungları bilmiyordum