Arkadaşlar ikisi arasında kaldım Ekran kartım Hd7850.
Oyun pc diziyorum hangisini önerirsiniz.?
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım Ekran kartım Hd7850.
Oyun pc diziyorum hangisini önerirsiniz.?
zafer katılıyorum sana. hem de sonuna kadar. 6300 işlemci ile multimedya ve oyunlar için fazlasıyla yeterli
İ5 daha iyi http://www.bit-tech.net/hardware/2012/11/06/amd-fx-8350-review/6 tabi arkadaşların dediği gibi fx6 da yeterli bir cpu ama ille 2 sinden birini alıcam dersen i5 al iyi bir anakart ile beraber.
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım Ekran kartım Hd7850.İşlemci olarak 3570K daha iyi. Fakat ekran kartı olarak HD 7850 kullanacaksan uzun süre, daha düşük bir işlemci modeli seçebilirsin Intel veya AMD. İlerde ekran kartı yenileme planın varsa veya CFX, 3570K'nın beygir gücüne ihtiyacın olacak.Oyun pc diziyorum hangisini önerirsiniz.?
Ben amd fx6300 alıcam kesin kararım daha mantıklı madem son çıkan oyunlara bile yeterde arar diyorsanız 200 tl daha fazla verip fx8350 almak yada 300tl daha verip i5 almak saçmalık ...
Ben amd fx6300 alıcam kesin kararım daha mantıklı madem son çıkan oyunlara bile yeterde arar diyorsanız 200 tl daha fazla verip fx8350 almak yada 300tl daha verip i5 almak saçmalık ...ama işlemciyi uzun süre kullanıcaksan 8350 öneririm.zaten ekran kartın şuanda piyasadaki bütün oyunları en az medium ayarlarda oynatır. 2-3 sene sonra yenileme yapmak istersen ekran kartını değiştirirsin olur biter.
Ben amd fx6300 alıcam kesin kararım daha mantıklı madem son çıkan oyunlara bile yeterde arar diyorsanız 200 tl daha fazla verip fx8350 almak yada 300tl daha verip i5 almak saçmalık ...FX 6300 alabilirsin ama ekran kartı olarak da gidip HD 7970 felan alma Darboğaz olacaktır bir yerde. Overclock ile anca önünü açabilirsin.