i7 2600k işlemcim var anakartım msı z77a gd45 siteden arkadaşların tavsiyesiyle akasa venom voodoo
sogutucu aldım bide thelmartek termal macun aldım oc hiç yapmadıgım için bana bi destek cıkın benim ana kartta otomatic oc yapma özelligi varmı bide onu bilmiyorum :?
i7 2600k O.c yapıcamm destek :)
kardeşim kral işlemciyi almışsın oc yapmayı bilmiyormıusun... Neyse bios ayarlarına gircen çarpan sayısını yavaş yavaş arttıracaksın işte bu işin kabası böyle... Ama gerekli özel bilgileri internette bolca bulurusn...
http://www.google.com.tr/#hl=tr& ... 53&biw=1366&bih=667
Buda başlangıç iç.in benden olsun... Ve soın olarak hadi hayırlı olsun...
saolasın deneyecem suan sirketteyim eve geçeyimde helebi :)
i7 2600k işlemcim var anakartım msı z77a gd45 siteden arkadaşların tavsiyesiyle akasa venom voodooTam olarak ne öğrenmek istiyorsan bütün bilgiler burada.MSI Z77A-GD65 Kullanıcı İncelemesi::..
sogutucu aldım bide thelmartek termal macun aldım oc hiç yapmadıgım için bana bi destek cıkın benim ana kartta otomatic oc yapma özelligi varmı bide onu bilmiyorum :?
benim gd45 panpa sen gd65 atmışsın :)
benim gd45 panpa sen gd65 atmışsın :)Panpa ?Biliyorum GD65 incelemesini verdiğimi ama senin gözden kaçırdığın nokta her iki anakartında aslında ana yapılarının aynı olması,bu yüzden GD65 anakartında incelemesini okursan senin GD45 olan anakartın ile olan benzerliğini sende göreceksin diye tahmin ediyorum ?
gordum ya özellikleri aynı o.c genie tusu varmıs ugrasmama gerek yok o tusa basınca kendi oc yapıp baslatıyor :) panpa yazmama kızdıysan yazmam :(
bendede bu işlemci var.
(Intel® Core™ i7-2920XM Processor Extreme Edition)
(8M Cache, up to 3.50 GHz) ben nasıl overclock yapacam.