i7 960 3.2 ghz
3 ay olmadı alalı.bir sorunu yok.ben i7 930+250TL ye aldım.aynı şekilde bunun üstüne ne kadar verip 980x alabilirim?
i7 ne kadar eder
üzerine 1milyar daha koyup alabilirsin mesela :D
INTEL Intel Core i7 980X Extreme Soket 1366 3.33Ghz 12MB Cache 45nm İşlemci 2022Tl
http://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-980x-intel-core-i7-980x-extreme-soket-1366-3.33ghz-12mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=44140
i7 960 çok kötü ve performansı düşük bir işlemci hemen mutlaka i7 980x almalısın üzerine birde O.C. yaptınmı 6Ghz olur veya 8Ghz,de yapabilirsin o zaman bilgisayarın başlat düğmesine bastınmı en fazla 5 saniyede açılır.
Abartma 5 sn.'de bios ekranını geçemezsin
bende 1 milyar var.1 milyar 22 tl miş :D bütçeyi biraz aşar bu.zaten ram alcam.ben en iyisi zalman işlemci fanı alayım.
Evet ama inandırıcı olmamış :D
xD Ama i7 980X in Isınma Problemleri War :) Hava Soğutma ile Yük altında 103 ü Görüyor Ayrıca bilgisayarın Açılma Süreci Sadece İşlemciye Bağlı deilki :) İşlemci+Anakart+Harddisk Üçlüsü Açıyor Diğer Masaüstündeki Sanal Anlık Oynayışlar Ram'e Ait :) Bide Gerçektende i7 980x Alıcaksan İyi Bir Su Soğutma Kullanman Gerek Ama Gerçektende i7 960 Yetmiyorsa Paranı Biriktir Upgradeini Toptan Yap :)
[url=../kisisel/146232/]@Jubei76[/url] @[url=../kisisel/175346/]Atilla Sarıtaş[/url]
gereksiz konuşmalardan kaçının.çok cıvık yazılar yazıyosunuz.konuyuda kirletiyorsunuz.madem konuşmayı bilmiyosunuz o zaman geçin aynanın karşısına konuşmayı öğrenin.
@[url=../kisisel/77910/]xRay97[/url]
gerçekten derken?
yani şurda diyoruz tamam böyle kalsın.daha hala gereksiz, aklınca espri yapan çocuklar insanları huzursuz ediyor.zaten tamamdır almıyacam dedim.daha ne uzatıp duruyosunuz? 3-4 hafta geçmesimi lazım illaki?
Neresi cıvık ? Hayret birşey. Taktın ya bana artık her mesajıma bi kulp bulursun.
Adam birşey yazmış bende ona karşılık öyle birşey yazdım herşeyde bi art niyet.
Başkası yazıyor suçlusu biz oluyoruz.
her mesajına değil.benim konularımı kirleten mesajlarından şikayetçiyim.
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun yine.
Yazmam artık zaten merak etme.