Arkadaşlar öncelikle neden (ıbm) çünkü abimin okulundan hocası sormuş dersten geçirmek için 10 kişi toplanıp ıbm in 320 gb (diğer özellikleri önemli değil) harddiskinin fiyetını öğreneceklermiş. sonrada para toplayıp okul için alacaklarmış. lütfen yardım edin .
ben çok aradım ama buladım:(
kısacası sizden ricam ıbm'in 320gb dahili harddiskinin veya harddisklerinin fiyatları
şimdiden teşekkürler not: bulduğunuz ürünler sıfır olmalı
ıbm harddisk fiyat
ah şu eski kafalı aptallar olmasa türkiye nasıl olurdu acaba? ibm firmasının kendisine ait özel bir hddsi yok malesef yeni sistemlerde hepsi oem ürün. o dediğiniz eski 478 pin p4 döneminin başlangıcı ve öncesine ait orjinal ibm ürünü kullanılmadığı sürece çalışmazdı. şuanki ibm sistemlerin hepsine oem hdd takılıp kullanılabilmektedir.
eski oemle çalışmayanlarında neredeyse % 95' i gerçekte hitachi diye bir firma tarafından karşılanıyordu.
bencede ya uğraştırdıkları şeye bak töööbe töööbe
http://www.oyyy.co.uk/product.ph ... -sata-8mb--internal-
İllada Hitachi olacaksa burdan getirtebilirsin, 2.5 inç sata
kargo biraz daha uzun sürer ama 150 euro altında olduğu için gümrükte filan sorun çıkmaz
Yanlız bana kalsa Wd yada Seagate al derim ne gerek var, amma illada diretirse burdan alabilirsin.
Ahmet abi yurt dışından ürün getiriminde 100 euro nun altı sorun çıkarımıyor. Yurt dışından getireceksende TNT ile getir:D Yurt dışından bazen parça felan getirtiyorumda :D