cembilcümbül sormuş:
Bu yapıya uygun olabilecek ekran kartı almak istiyorum ancak hangilerinin ibm x100 serisi ile uyumlu olabileceğini bilemiyorum. Amacım bana yetebilecek 512 Mb veya yukarısı bir ekran kartı almak. Bununla birlikte bir de ses kartı problemi çekiyorum. Dört farklı marka Pci ya da pci expres ses kartı denemelerimde driverların yüklenmesinin bitiminden kısa bir süre sonra ekranın kapanarak "System has been halted" yazılı mavi bir ekranla karşılaştım. Anakart üzerinde iki adet pci expres iki adet de pci soketi bulunmakta(yanılmıyorsam). Bu sorunun sağlıklı bir şekilde nedenini bulamadığımı söylemeliyim. bu iki konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarım ibm x100 serisi server kasa. Intel pentium4 531, 3000Mhz (15x200) işlemci, ibm M11ix anakart, 512Mb ddr2 533 ecc sdram gibi ana özelliklere sahip. Herhangi bir ses kartı bulunmamakta.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.15) Gecko/2009101601 Firefox/3.0.15