bobilerden alıntı
ibretlik ( -18 ) gülmezseniz para yok abi.
- 1
- 2
ehe ehe olaya bak arkadaş uyku modunu bilmiyor heralde...
physfgehe ehe olaya bak arkadaş uyku modunu bilmiyor heralde...bende bunu yazacaktım muhahaha
olayı yaşayan bilmediği gibi oraya ekleyende bilmiyor
'umarım bunadan ibret we bir takım dersler almanız mümkündü
İşte benim teknolojiyi takip eden milletim.. Adam daha uyku modunuz çözememiş birde garip bir havadan bahsediyor
Allah tan ; bi ışık çıktı sesler yükseldi...gel gel diye seslendiler falan dememiş...
harbi yılın olayı yauwww...
ibret ve bırtakım dersler aldım
aynı garip olaylar benm başımada geliyor...aman allahım yoksa.. yoksa.. deliriyormuyum
qazxhehe aslında kabahat bilgisayarda uyumadan önce ben yatıyom aga çok yoruldum demesi gerekirdi
"daha sonra birden perdeler havalandı camdan bir gölge uçup gitti" diye devam eder hikaye ama arkadaş pijamalarla sokağa fırladığı için o bölümü kaçırmış
"işte o an kanımın donduğunu hissettim ve birtakım dualar ederek pijamalarımla sokağa çıkıverdim.çok korktum." ooff gülmekten yanaklarıma ağrılar girdi
şimdi bu yazıyı yazan kişiliğin bilgisayarı 4 çekirdekli, 256bit ekran kartı 64bit vistalı bişeyse asıl daha çok gülerim..ne kadar tknlojik kullanıyodur aleti..
bide dua ederek pijamasiyla sokaga kacmis.
bide ıyı tarafından bakın ya en az 10 kısıye gonder yoksa aynı seyler senın basınada gelr fln yazmamıs::):)buna ınanan zengın oldu ınanmayana araba carptı fln
- 1
- 2