iCare Format Recovery [27.04.2010]

CHIP Online
27-04-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 7 uyumlu iCare Data Recovery yazılımı formatı geri alır, silinen dosyaları   geri getirir ve kullanıcılara kaybettikleri verileri geri almakta   yardımcı olur. Formatlı bir sabit disk, harici bir disk, SD bellek kartları, Flash   bellekler... Hepsinden veri kurtarabilirsiniz. Okunmayan   partisyonlardan, silinmiş, erişilmeyen bölümlerden ve hasar görmüş MBR   olduğunda dahi veri kurtarabilirsiniz. Acil durumlarda elinizin altında   olmasını isteyeceğiniz bir yazılım.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Windows 7 uyumlu iCare Data Recovery yazılımı formatı geri alır, silinen dosyaları   geri getirir ve kullanıcılara kaybettikleri verileri geri almakta   yardımcı olur. Formatlı bir sabit disk, harici bir disk, SD bellek kartları, Flash   bellekler... Hepsinden veri kurtarabilirsiniz. Okunmayan   partisyonlardan, silinmiş, erişilmeyen bölümlerden ve hasar görmüş MBR   olduğunda dahi veri kurtarabilirsiniz. Acil durumlarda elinizin altında   olmasını isteyeceğiniz bir yazılım.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumÖzellikleri:\Partition Recovery\ ile silinmiş disk bölümlerini;
\Deleted File Recovery\ ile silinmiş dosyaları, erişilmeyen disk   bölümlerindeki dosyaları, RAW dosyalar, hasarlı boot sektörler ve bozuk   MBR durumlarında kurarır;
\Deep Scan Recovery\ ile derin tarama yapar ve kayıp dosyaları   bulur;
\Format Recovery\ ile formatlı sabit disklerden, harici disklerden,   flash belleklerden, bellek kartlarından ve benzeri depolama   aygıtlarından veri kurtarır...

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: iCare Format Recovery

nonpasaran
27-04-2010, 10:34   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

Chip in genelde Türkçe ye dikkat ettiğini biliyorum ama burada bu "partisyon" kelimesi hiç olmamış.Türkçe de böyle bir kelime yok.Bunun yerine Disk bölümü veya bölüntüsü gibi gayet yeterli ve Türkçe bir tanım var.Sonuçta bu forumun genel yaş ortalaması tam konuştukları dilin oturmaya başladığı bir döneme denk geliyor ve bunlar Chip te böyle yazıyordu demek ki doğrudur mantığına sahip çocuklar genelde Edip gibi bitireyim :D
Saygılarrr

GeçeninYargıcı
27-04-2010, 12:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj

iCare Format Kurtarma - Hızlı Kılavuzu

Adım 1: Download http://www.formatted-recovery.com/download.html ve yükleme

(Ipuçları: download yok ne de dosya kurtarma yapmak istediğiniz sürücüyü üstüne kurun lütfen. Oldukça sizin download veya USB sürücüsü yüklemeniz önerilir.)

Biçimlendirilmiş silinir fotoğrafları kurtarmak istiyorsanız veya ihtiyaçları hafıza kartı, IPOD, biçimlendirme

Adım 2i: yürüt masaüstü simgesinden; Windows OS PC çalışır durumda çıkarılabilir depolama medya Connect Iphone vb

Adım 3: ana ekran bakın ve arama dosyalarına biçimlendirilmiş bölümü seçin

Adım 4: Select biçimlendirilmiş bulunan veya "Dosyaları Göster" bölümünü tıklayın kaybetti

Adım 5: Önizleme dosyalarını kaybetti. Eğer bulunan dosyaları kaydetmek istiyorsanız (size bir lisans kodu satın almanız gerekir program etkinleştirin.)
Lisans kodu: 2K1XB2X264MPHOCJ8M1RYIJF01VHFOFH

Adım 6ı: Kayıt iCare Format Kurtarma ve etkinleştirmek ve sonra dosyaları geri alabilirsiniz. 

Son Düzenleme: GeçeninYargıcı ~ 27 Nisan 2010 13:39
ERANEREN
27-04-2010, 22:19   |  #4  
Yeni Üye
45 mesaj

Arkadaslar ben programi kurdum ama bir onceki formatta kaybettigim verileri  bi turlu  bulamadim nasil yapacagimi bilen varmi???

GeçeninYargıcı
27-04-2010, 23:40   |  #5  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

Merhaba.sy.ERANERN.
Evet içinde bulunduğunuz siıkıntı malesef herkezin bilmediği azınlığı hariç bir sorun.
İlgili firmalar programlarını satmak için bu önemli meseleyi kimseye ayrıntılı olarak anlatmıyor.
Şimdi gelelim bilinmesi gereken meseleye örnek verelim diskkimiz 80 gb peki gerekli işletim sitemini kurduk ihtiyaç olan programlarıda kurduk bakalım hardiskkimize nekadar program kurulmuş örnek 20 gb program kurulmuş ozaman  var olan 80 den 20 cıktığında kalan 60 gb öyledeğilmi  malesef öyle değil  tüm diskler işletim sistemi kurulduğunda kendi benleğinde gizli bellek oluşturur işte firmalar hep bunu söyler albenim programımı verileri kurtar kurtarma 100/100 peki firmanın söylemediği nedir.
Kurtarmak istediğin verinin eğer üzerinden bayağı gün geçtimi eğer üzerine program kurduysan kurtarmak istediğin verinin şansı cok düşük.Bu nasılmı oluyor diyelim 6 gb gizli belleğimizvar tüm programlar silindiğinde sistem volüme dosyasında saklanır her silinen program kendine yer acmak için altta bulunan programı buyutunca siler bu silme otomatiktir böylelikle olay devam eder daha anlaşılır anlatayım kovaya suyu doldurduk ağızına kadar doldu peki bu dolan kova daha su alırmı alır suyu döktüğünüzde altta bulunan suyu üstten dökülen su dışarıraya taşırır işte mantık bu disklerdeki çalışma mantığıda aynen böyle.
Yani şunu iyi bilmek lazım ben şimdi bir zaman önçe bir programı silmiştim şu an o program bana lazım oldu şimdi hesap etmek lazım ben bu silinen programın üstüne nekadar program kurdum bu yüzden kova misalini verdim anlaşılsın diye eğer bunu hatırlamıyorsak programı kurtarmak için vaktimizi boşa harçamıyalım harçarsak sonuç şansa kaldı .ERAEREN BEY dediklerim size fayadası olmuştur kanısındayım.

Son Düzenleme: GeçeninYargıcı ~ 27 Nisan 2010 23:43
ERANEREN
29-04-2010, 12:53   |  #6  
Yeni Üye
45 mesaj

verdiginiz bigi icin tesekku ederim.

siran
29-04-2010, 14:16   |  #7  
Taze Üye
13 mesaj

Gecenin Yargıcının Dedigi Gibi Her Program Ureticisi Programina  %100 Kurtarir Der Ama Nedense %20Lik Kurtma Bile Yapmaz %80 Kayip Var Ama
Diskiniz RAW Bicimde  FAT i (FAT32 ve NTFS) Kaydiysa Onu %100 Aliyor ProgramLar
1 Format Attiniz Ustune Ne Kadar Az Yukleme Yaparsaniz Okadar Cok Kurtarma Sansiniz Var

NE KADAR AZ FORMAT O KADAR COK BİLGİ :) Slogan Gibi oldu Buda

Son Düzenleme: siran ~ 29 Nisan 2010 14:20
GeçeninYargıcı
29-04-2010, 23:28   |  #8  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

Sy. Siran.
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim dediklerime katıldığınız için.
Silinen programları geriye alma konusunda piyasada hayli program var benim favorim File Scavenger
Gerçi verilen kurtarma programlarını meraktan arşive bir çoğunu aldım fakat birinçi terçihim File Scavenger  programıdır çünki bu program şimdiye yüzümü kara çıkarmadı.

eluveitie
20-09-2010, 22:01   |  #9  
Taze Üye
3 mesaj

windows xpde de kullanılar bilir mi
başka bir şey daha sormak istiyorum ben dosyaları mı c den d ye alırsam ardından sistemi geri alırsam dosyalarıma bişey olur mu ???

eluveitie
21-09-2010, 18:17   |  #10  
Taze Üye
3 mesaj

dosyalarımı korumamın başka yolu yok mu ???

eluveitie
22-09-2010, 00:07   |  #11  
Taze Üye
3 mesaj

eyvallah sağolasın  bu program xp de kullanlıyor  mu belgeleri döndüren program icare format recovery