Arkadaşlar ayının şu an oynayası yokmuş kusura bakmayın :D şimdi sadece yatıp bizi dinliyo
Neyse yunuz kardeş sen anlat :D
İçeri girin ayı oynuyo
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Sen bana niye cevap vermiyorsun bakalım? O kadar bağırıyorum Kınaşlıııııı diye.Abi kusura bakma yaw bi arkadaşım bi salayt yapmışta annemlerle beraber onu izliyoduk hele bende diyom arkadan bi "dırn" "dırn" die ses geliyo bende bu neyse diyom :D :D :D :D sonra bi baktımki 1 mesajım var açtım baktım mesaj şu:
Kınaşlıııııııııııııııııı
Kapalı Hesap
771 mesaj
Abi kusura bakma yaw bi arkadaşım bi salayt yapmışta annemlerle beraber onu izliyoduk hele bende diyom arkadan bi "dırn" "dırn" die ses geliyo bende bu neyse diyom :D :D :D :D sonra bi baktımki 1 mesajım var açtım baktım mesaj şu:Şotofok mu öğrenmek istiyorsun .. İyidir yaa şotofok öğrenmek.. Bende çat pat biliyorum biraz.. Yeni bir laptop alacam. Onda geliştirecem kendimi şotofok konusunda.. Çünkü bu bilgisayarım kaldırmıyor şotofoğu..
KınaşlııııııııııııııııııSon Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 30 Nisan 2012 22:16
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,368 mesaj
Ulan mesaj ortalaman ne Öyle 17 kusur :D
Kapalı Hesap
771 mesaj
Şotofok mu öğrenmek istiyorsun .. İyidir yaa şotofok öğrenmek.. Bende çat pat biliyorum biraz.. Yeni bir laptop alacam. Onda geliştirecem kendimi şotofok konusunda.. Çünkü bu bilgisayarım kaldırmıyor şotofoğu..Abi CS3 al sende ben şimdi indiriyom bak 50MB bişiy 10dk sürmüyo indirmek hem zaten bende çat pat biliyorum ama en azından bi resmi başka bi resme mmontajlıyabiliyorum :D
Kapalı Hesap
771 mesaj
Bende hazır CD si var CS3'ün.. Kurmayı denedim kaç defa, olmuyor. Sisteminiz yeterli değil diyor %50 tamamlanıyor sonra geri geri gidiyor. Ve kurulumdan çıkıyor.. CS2'yi indirek bir de o olur heralde.
yok abi ne yüklemesi derekt biyerden coppy paste yapman lazım :D
Bak bende daha yeni bi afiş yapıyodum street figter oyununda oyuncuları kaldırdımyerine AMD ws İNTEL kaydum ama tam kaydedecekken sisteminizdeki hafıza (RAM) yeterli deil yazdı :D normalde şimdi elimin altında CD'si var da aramak istemediğimden İnternetten indirdim