Yeni alcağım bilgisayar için kendi bilgisayarımı satıyorum ihtiyaç sahibi birisine ucuza bırakıcam linki;
http://www.sahibinden.com/ilan/a ... -pc-110139090/detay
Linkteki fiyata aldanmayın yazmış olmak için yazdım asıl fiyatı yok burdan cevap yazarak verebilceğiniz fiyatı verin yada fatihsimsek17hotmail.com face adresimi ekleyin görüşelim ucuza bırakıcam ilk arayan bile alır eminim :)
İdare edicek çokk ucuz bir pc.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj
Son Düzenleme: pcalcam ~ 17 Ocak 2013 17:26
OP Yıllanmış Üye
113 mesaj
Anladım linkteki fiyata aldanmayın ucuza bırakıcam yazdıydım gözünden kaçtı galiba o öylesine yazılan bi fiyat asıl fiyatını alıcı versin istiyorum ve ihtiyaç sahibi olması daha önceliklidir. :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj
yaşadığınız bölgede ihtiyacı olan bir okula yada kuruma bağış olarak verin bence... zaten çok para etmez alıcıda zor bulursun bu sistem için boşuna elinde bekletme bence...
OP Yıllanmış Üye
113 mesaj
yaşadığınız bölgede ihtiyacı olan bir okula yada kuruma bağış olarak verin bence... zaten çok para etmez alıcıda zor bulursun bu sistem için boşuna elinde bekletme bence...İyi fikir aslında 1 hafta alıcı bekleteyimde çünkü parası ile mahalleden bir çocuk var ana baba ayrı yasıyo buda annesiyle kalmış durumları kötü onlara vericem parasını