İddiamız onaylandı, N96 geliyor!

CHIP Online
31-07-2008, 17:40   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

N96'nın Eylül ayı sonunda raflarda olacağını duyurmuştuk. Ve nihayet Nokia da iddiamızı doğruladı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/iddi ... 6-geliyor_8037.html

Resimlerle: Nokia N96 - İlk resimler

Geçtiğimiz hafta yayınladığımız
N96'nın çıkış tarihi haberi
büyük heyecan yaratmıştı. Haberimizde Nokia'nın yeni amiral gemisi N96'yı Eylül ayı sonunda piyasaya süreceğini iddia etmiş, bununla ilgili ipuçlarını ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. Çıkış tarihi konusunda fazlaca konuşulan ve İtalya, İngiltere gibi ülkelerde hizmet veren GSM operatörü 3'ün geçtiğimiz günlerde Eylül ayından itibaren farklı kontrat seçenekleriyle birlikte abonelerine Nokia N96'yı dağıtacağını duyurması, N96'nın çıkış tarihinin Eylül ayı gibi olacağı şüphelerini de arttırmıştı, fakat Nokia'dan bu konuda bir açıklama gelmemişti.

Ancak Nokia'dan bugün yapılan bir açıklama ile N96'nın çıkış tarihi resmi olarak belirlendi, CHIP Online'ın iddiası da doğrulanmış oldu. Nokia, 1 Ekim'den itibaren GSM operatörü 3, T-Mobile, Phones 4U, Carphone, Warehouse, Orange ve Vodafone mağazalarında satışa sunulacak.

Ekim ayında çıkacak olan Nokia'nin son N serisi telefonu N96'nın özellikleri ise şöyle:

- HSSDPA 850/2100 MHz

- 16GB dahili hafıza ve microSD kart yuvası

- 125 gram ağırlık

- 103x55x18 mm ölçülerine sahip

- WiFi ve EDGE desteği

Tüm konu: İddiamız onaylandı, N96 geliyor!

Resimlerle: Nokia N96 - İlk resimler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Nokia N96'dan ne bekliyorsunuz?

msaatci
03-08-2008, 02:03   |  #2  
msaatci avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

bu haber gerçekte kimin????

bu adreste de aynı haber var. kaynak olarak hürriyet gösterilmişşş.

bektash
03-08-2008, 02:42   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

:) GuzeL yere değindin;

N96İ kullandım Suudi Arabistan'dan gelme dokunmaktik ekran vs. :) Chinliler yapmıstır Kesin =D  ama qarip olan Modelinde Taiwan yazması ve firma bilgilerinin bulunması neyse şöyle devam edelim, N96 İhtiyaca göre oldukca fazla ozellik tasıyor. 16 Gb dahili ve MicroSd kart yuvasının olması enteresan 4 gb kart desen 20 GB oldu 1994 yılının Harddiskleri Simdi Mobil Telefonda Moda :) GüzeL İş.

Kapalı Hesap (34907)
03-08-2008, 09:51   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

NOKİA pazarda çok iddialı isimlerden ,sahip olunması istenen telefonlardan olacağı kesin gibi görülüyor.,

theblight
04-08-2008, 14:57   |  #5  
Üye
68 mesaj

Bu ozellikler cok guzel ancak fiyat da muhtemelen guzel olacaktir:) Benim N96 dan beklentim fiyat bazinda cok yuksekte kalmamasi.Burdan bakinca biraz hayal gibi duruyor ama :)

Crazy_SakaryaLi
04-08-2008, 17:01   |  #6  
Yıllanmış Üye
258 mesaj

arkadaşlar bence telefon artık amacından saptırılmaya başlandı...benm için telefonun özellikleri arayabileceğim msj yazabileceğim ve bunlara karşılık verebileceğim bi alet olmalı..az da olsa canım sıkıldığında mp3 dinleyebileceğim veya radyo dinleyebileceğim ve zırt pırt şarja takmayacağım kadar uzun şarj süreli olmalı..yani 20 gb hafıza tv özelliği ne biliim daha bi dünya özellik bunlar ne kadar şimdiki teknolojiler için gerekli olsada gerçek telefon amacından uzak şeyler...bence çift sim kart taşıma özelliği olması gerek..bu gerekli...belki olabilirse görüntülü konuşma olabilir..ama dierleri çokta gerekli görmüyorum..tabi bu benim fikrim..